reklama

Staraczki 2013

reklama
Maluś - cieszy mnie Twoje podejście Nie warto się przejmować tylko trzeba iśc do drugiego specjalisty. Dzis idzesz na bete czy na wizytę?
Co do lekarza - brak słów:szok:

Gochson - szybko coś @ zawitała, ale przynajmniej mniej nakręcania:rofl2:

Wanda - ty dziś masz wizytę czy jutro?

ps. mam wolne:happy2: mówiłam że mam fajną szefową

Hej laseczki ja wlasnie w drodze do pracy. Nie chce mi sie jak nie wiem...

Malus
Ja tam widze. Zrob bete i idz do innego gina :-)

Moj termometr jest porabany mierze tempke 36,4 wylaczam i wlacxam jeszcze raz bez wyciagania 36,3 i tak kilka razy i na zmian bylo 36'4 i 36,3 aggr nienawidze tych termometrow elektronicznych. Ale teraz juz nie zmienie.
Milego dnia:-)

iwo, miss, dzisiaj beta, a jak uda mi się zarejestrować, to jutro jeszcze lekarz. Prawie całą noc nie spałam, cały czas myślałam ;/

koniecznie daj znać, jak będziesz już znać wynik !! :) Powodzenia i trzymam kciuki ;)

u mnie 39 dc, a @ nadal brak, testy ciążowe negatywne, w sumie mogłabym iść na bete, ale w tym miesiącu u nas krucho z kasą, jak myślicie umówić się do lekarza ??

Doska - ja bym padła trupem z niewiedzy i wyslupala ostatni grosz na betę.

Malusiolka - będzie dobrze, zobaczysz :)

Właśnie mnie pokłuli, wyniki będą jutro w necie. Usg o 13.Umówiłam się do ginki na 8.01 to omówimy wyniki.

Doska - ja bym padła trupem z niewiedzy i wyslupala ostatni grosz na betę.

Malusiolka - będzie dobrze, zobaczysz :)

Właśnie mnie pokłuli, wyniki będą jutro w necie. Usg o 13.Umówiłam się do ginki na 8.01 to omówimy wyniki.

wiesz, od paru dni robie praktycznie codziennie testy ciążowe i wychodzą negatywne, tak więc nie nastawiam się, bo boje się kolejnego rozczarowania, ostatnio już prawie uwierzyłam że jestem w ciąży i co ?? i nic.

reklama
Kobietka, mam nadzieje że jednak lekarz myli się.

http://i.imgur.com/SI1HjeT.jpg dziewczyny widzicie coś tu? Ja widzę, ale nie chce być w błędzie;/ Na początku potwierdził lekarz, że tam coś jest, a później zmienił zdanie ;/

Ja miałam podobną kropeczkę i lekarz mi pokazał i powiększył ładnie , jak to zobaczył i zmienił zdanie ?!!!!:szok:Ja lekarzem nie jestem ,ale widzę tam punkcik, założę się ,że za tydzień będzie pęcherzyk ciążowy , głowa do góry ,m zrób betkę kochana powtórz po 48 godzinach tak mi lekarz radził jak przeżywałam ,że raz mam objawy raz nie i zrobiłam betę i się uspokoiłam ,a na wizytę poszłam z dobrym nastawieniem i był pęcherzyk już widoczny;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry