reklama

Staraczki 2013

Kobietka, przespałam się z tym wszystkim i jest dobrze. Na szczęście plamienie już przeszło. Miałam dzisiaj iść na betę, ale nie idę. Za to mam wizytę u innego lekarza na 18:15. Poleciła mi tego ginekologa znajoma, która sama do niego chodziła. Ponoć jeden z lepszych :) Jestem pozytywnie nastawiona po tym jak napisałaś o sobie. Podnosi mnie to na duchu i nastawia pozytywnie, że jest wszystko w porządku :)

Mam dzisiaj dobry humorek, bo dowiedziałam się od M, że u niego w zakładzie pracy dawali paczki duże dla dzieci (słodycze) i dostał dla córek dwie duże siaty :D Jeden wydatek mniej. Teraz tylko do nas należy kupić zabawki.

reklama
Malusiolka - jaka miła wiadomość, dziewczynki będę zachwycone:-D &&&&& za wizytę!!!!

ja po usg
dziś 16dc i już po owu :tak: cieszę się że była i że wszystko ładnie wygląda
jedyny minus że endometrium 6,8 chyba za małe
walczyliśmy codziennie czy się uda to juz nie od nas zależy:confused:

co do testów allegro to dziś wyszedł bledszy ale nigdy nie wyszły mi dwa o takiej samej mocy dlatego obstawiałam negatywy a owu była:szok:

kurcze poczytalam o tym endometrium i zaczełam się martwić - dziewczynki wy kiedyś to sprawdzałayście?

Ostatnia edycja:
koniecznie daj znać, jak będziesz już znać wynik !! :) Powodzenia i trzymam kciuki ;)

u mnie 39 dc, a @ nadal brak, testy ciążowe negatywne, w sumie mogłabym iść na bete, ale w tym miesiącu u nas krucho z kasą, jak myślicie umówić się do lekarza ??

Wiesz co jak testy są bezsprzecznie negatywne to idź do lekarza lepiej, bo może być co innego powodem opóźnionej @. A jak lekarz będzie podejrzewał ciąże to da Ci skierowanie na bete i zrobisz za darmo :D

Dzisiaj wyszło parę niespodziewanych wydatków i okazało się, że mąż w takim razie podjął decyzję, że nie jedziemy do rodziny na święta tylko zostajemy w domu. Nie bierze pod uwagę tego, że to co na paliwo pójdzie, wydamy na zrobienie świąt, bo ja zapowiedziałam, że u jego siostry na pewno nie spędzę całych świąt, bo tam zawsze napięta atmosfera. Ja muszę biegać za Nadią, szwagierka ciągle patrzy na nią i mówi: Nadia nie wchodź tam, Nadia to , Nadia tamto. A na jej córkę w ogóle nie może się spojrzeć, bo już ją przestraszy, bo krzyknie, bo piśnie, bo coś tam, coś tam. Mnie szlag trafia. Ale co teściowa dopięła swego i chyba siłą woli problemy na nas ściągnęła, żebyśmy tylko nie pojechali nigdzie.

Hejka.

Sorki, że ja tak na chwilkę, ale padam na twarz. Dziś ostatni dzień w pracy byłam w tym roku, a teraz wolne do 2 stycznia, więc będę częściej.

Iwo - jutro mam wizytę na 17:45 zdaje się.

Malusiolka - słuchaj Kobietki, ona dobrze pisze. Trzymam za Ciebie cały czas kciuki :-)

Malusiolka pytałaś czy testuję. nie testuję. dziś zaczęło się plamienie, Jutro pewnie @ się jutro rozkręci, więc zupełnie nie ma sensu robić test i tyle.

kolejny cykl w plecy. po nowym roku wizyta u lekarza i zobaczymy co możemy wymyślić..:)

Maluś, jak tam wizyta, pewnie trwa a ja niecierpliwa jestem :) Czekamy na info :)

Iwo, to mnie trochę pocieszyłaś, bo ja tez robiłam testy i wychodziła jedna kreska jaśniejsza cały czas i myślałam że owu nie było wcale, a może byla :) znowu troszkę nadziei sobie narobiłam :)
Lecz z drugiej strony w tamtym m-cu byszła ta duga kreska ciemniejsza od kontrolnej i dokładnie w tym dniu mocno mnie jajniki boląły jak prawie co m-c a w tym m-cu nie było takiego bólu, achhhh

Ostatnia edycja:
Korzystajac z chwilki w pociagu ktory sje wlecze niemilosiernie wpadam zobaczyc co tam u was.

Malus
Koniecznie daj znac jak po wizycie! Choc jestem przekonana ze wszystko w porzasiu:-)

Mialam okropnie ciezki dzien w pracy. Jestem wypompowana i mam ochote zmienic prace.isc na kase albo pracowac w ciuchowym jakims i nie miec doczynienia z banda kretynow ktorzy o wszystko maja pretesje do ciebie... aggrr tym bardziej jeszcze bardziej chcialabym byc w ciazy i boje sie tym samym ze pewnie nic z tego :-\

reklama
Kochane dziewczynki, przepraszam że tak długo czekałyście. Do lekarza weszłam dopiero o 19:30, przyjechaliśmy do domu, dziewczynki nakarmiliśmy, wykąpaliśmy i zaraz idą spać. Okazało się, że ten ginekolog był przy porodzie mojej pierwszej córki. Jestem zadowolona z wizyty i z tego lekarza :) Ciąża jest, ale wczesna. Do zapłodnienia musiało dojść dopiero 24.11 jak on to powiedział. Niby widać, ale nie jest pewien, bo dwie kropki się pokazały. Na początku pomyślał, że 2 miesiące temu byłam w ciąży i teraz zostały pozostałości, ale później powiedział, że to nie możliwe, bo beta rośnie. Na betę idę w niedziele i mam dać mu znać jaki wynik, a kolejna wizyta na 28.12 i to będzie około 5 tydzień. Lekarz widział u mnie małą torbielkę, ale powiedział żebym się nie martwiła. Tak wszystko w porządku, nawet po badaniu nie bolały mnie jajniki. Jak powiedziałam mu o wczorajszym badaniu i o bólu jajników, to od razu zapytał jaki lekarz i że źle musiał mi robić te badanie skoro jajniki bolały. Ciesze się, że do niego trafiłam :) Powiedział żebym się nie martwiła, bo ciąża jest, ale wczesna na pewno nie 8 tydzień jak powiedział poprzedni lekarz. I uświadomił mnie, że nie liczy się za bardzo kiedy miesiączka i ile trwała ;) Mam nadzieje, że jak się uda ten ginekolog będzie przy moim porodzie. Ma specjalizację ginekologiczno-położniczą i pracuje również w szpitalu gdzie 2 razy rodziłam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry