Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

trochę się boję, żeby to nie była żadna infekcja, albo stan zapalny. W tym miesiącu pobiliśmy rekord przytulankowy, więc nie zdziwiłabym się, żeby mój organizm doznał szoku hehe
ja mam od niedzieli straszne... aż mi tak głupio jest... tak w ogóle to nie wiem, czy te bóle brzucha nie mają nic wspólnego z jelitami, bo jakby to połączyć z tymi gazami, to wyjdzie już jakaś logiczna układanka z tego
im nas więcej, tym lepiej! I nie wiem skąd te zarzuty co do niskiego przyrostu. Ja wszędzie widzę kobiety w ciąży. Już nie mówiąc ile nas jest tutaj przyszłych zaciążonych
ale mogliby nam jeszcze coś zaoferować w związku z tym, nie?
mam kilka testów, co się mają marnować
@ powinna być w niedzielę. Najwyżej w przyszłym miesiącu będę bardziej oszczędna hehe. 
Tekla rozumiem doskonale dlaczego nie cioągnęłaś sprawy dalej...wiele razy chciałam założyć sprawe albo zgłosić sprawe do mediów....tylko po co? Rozdrapywać rany???? Lekarze kryją siebie na wzajem!!!!! Oj ale sie rozpisałam.....Na szczeście dziś jestem pod opieką cudownego lekarza i urodziłam sn córeczkę a teraz staram się o drugie dzieciątko właściwie to już od jakiegoś czasu nie mieszkam w ZG ale lubuskie pozostalo![]()

do tej pory miałam jeden atak migreny - 4 dni strasznego bólu, nic nie pomagało ... nawet teściowa robiła mi zastrzyki przeciwbólowe, które zwalczały ból na 0,5 h ... zeżarłam tonę przeciwbólowych, leżałam, nawet podnieść się nie mogłam ... aż trafiłam na SOLPADEINĘ - musująca ;-) teraz jak zaczyna się cokolwiek, dwie biorę i pomaga ;-) przy mocniejszych atakach dawkę powtarzam po 4 godzinach ;-)tak z ciekawości, jeśli można. sama stwierdziłaś, że to migreny, czy robiłaś różne badania z powodu bólu głowy? i co to za tabletki bierzesz? Moją mamę męczą takie 3dniowe bóle, wtedy jest nie do życia.
wystarczy, że coś mi nie podpasi i koniec ;-) ból zaczyna się od pulsowania na okiem, później się rozkręca :-( najczęściej mam migreny pogodowe - jak pogoda zmienia się ;-) czyli rano słoneczko, popołudniu deszczyk, a od południa ja już na przeciwbólowych lecę i nie przechodzi dopóki kropelka deszczu nie spanie ;-) do bólu jeszcze dochodzi problem z koncentracją wzroku - nie mogę patrzeć na kompa, telewizor, prowadzić auta ... mdłości ... przy tym jednym powaznym ataku np. nic nie jadłam 4 dni, tylko piłam ...
chociaż ostatnio to mi się już unormalniło ;-)
ponoć inne miałam wtedy ;-)
lubuskie ;-)
tylko troszkę pracy nas to kosztowało ;-) no, ale jak się patrzy to aż miło 
ehh ...
nawet na ślubnego