reklama

Staraczki 2013

ja miałam poród SN i to było najpiękniejsze uczucie - urodzić własnymi siłami dziecko :tak: tyle, że ja rodziłam tylko 2,5h, w godzinę zrobiło mi się pełne rozwarcie i cały poród mile wspominam :-) ale znowu pół ciąży przeleżałam a od 30tc chodziłam z 2cm rozwarciem i brakiem szyjki.. Mam nadzieję że teraz nie będzie problemów..

a mój Michaś nie chce dzisiaj spać :sorry2: oj będzie ciężki marudny dzień..

wiecie co.. ciągnie mnie czasami w podbrzuszu.. mam nadzieję że to ok? Ale się nakręcam :-D:-D

Kontra może idź na bete?

Cyntia jak tam beta?

Mika mmhmm krokiety :-D

Ewka mocno &&&&&&&&&& za jutrzejszy test!

Malusiolka mam wrażenie że to ja mam test :-D tak się stresuję! :sorry2::-D

reklama
Cyntia- kochana ja też mam za sobą poronienie i jak byłam u ginekologa mojego to pytałam kiedy mam się pokazać no i on mi powiedział ,że jeśli cykle będę miała do 30dni to mam w 35dniu cyklu testować ,a w 40 dc przyjść to zobaczymy czy wszystko idzie ku dobremu i czy pęcherzyk ciążowy się dobrze zagnieździł tak dla bhp i dla mojego spokoju no i chyba tak zrobię bo szczerze mówiąc to jajo będę pewnie znosić w oczekiwaniu na wizytę i na bank będę się denerwować to nieuniknione niestety.

ja dziś mam na obiadek zupkę grochową :tak:

no i co ja jeszcze chciałam napisać .... aha u mnie 11dc czekam i się już doczekać nie kogę boboseksów :-)

My jesteśmy po obiedzie :-) Michaś jak nigdy dzisiaj nie chciał jeść i w ogóle dzisiaj wszystko jest na NIE u niego :sorry2: biorę go na spacer, wpadnę do mojej mamy..

Kontra to poczekaj i zrób jeszcze raz test! &&&&&&&&&&& :*

Miłego dnia :*
Będę wieczorem.

Dziewczyny, a mi się jakoś niedobrze robi ;/ Głowa boli i kręci mi się w tej głowie. Nie wiem czy za mało dzisiaj zjadłam, albo te przemęczenie przez naukę + opiekę nad dziećmi + zajmowanie się domem ;/ Zrobiła chyba 30 testów i wszystkie pozytywne, a moja głowa już tego nie wytrzymuje. Zaraz ugotują się ziemniaki i brokuł, nakarmię dziewczynki i się muszę chociaż na chwilkę położyć, bo do wieczora nie wyrobie. Na dodatek Roksance 3/4 zęby idą na raz (dwójki).

mamaTomeczka, to nie miesiączka była u Twojej koleżanki tylko krwawienie :P Nie ma miesiączki w ciąży :P

Kurde chyba dostalam okresu tzn dostaje... Albo mialam owulacje i moj piekny organizm pokazuje niedomoge lutealna jak w lutym:angry::no: Ale jestem zla :-( Mialam miec wizyte u gina w piatek :zawstydzona/y: Jezeli sie nie rozkreci po tak dlugim czasie nie posiadania okresu a zostanie tylko plamienie to pojde pokaze jak mam co pol roku bo co rok mam mocne okresy a co po mam plamienia bardziej. Kurde no zla jestem :( tym bardziej ze jak ostatnio tydzien temu 3 dni pod rzad temp mierzylam to byla niska wiec fazy lutealnej nie bylo.

Kurcze no :-( Co sie ze mna dzieje ...

Kobietki - w poniedziałek beta 49, a dziś po 49 godzinach 179. Nie za duży to przyrost? Może bliźniaki? :-D :-D

Nadrobię Was wieczorem. Rano miałam nerwowy telefon z pracy. W pracy kolejna afera. Szkoda gadać.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki o ile stopni jest skok po owulacji? Testy owulkowe mi wyszły 4-5.10 (18-19dc) i skok mam w 20dc z 36,30 na 36,63 i dzisiaj jeszcze na 36,69 więc jeżeli tempka będzie na takim poziomie to mogę uznać to za owulkę?

natkusia skok powinien być o min 0,2 stopnia i trzeciego dnia wyższych temperatur można założyć, że owulacja była, żeby mieć pewność warto zrobić badanie progesteronu w 7-8 dniu po skoku temperatury, wychodzi taniej niż monitoring a daje pewność czy owu była czy nie. Polecił mi to mój Gin.

Karola i jak tam, dowiedziałaś czy będziesz płacić? Na pewno będzie wszystko ok :tak:

tak, dowiedziałam się, HSG będę miała na NFZ czyli za darmo :tak:

cyntia wow, ale czad by był gdyby okazało się, ze bliźniaki :-D
były kiedyś jakieś bliźnięta w Twojej rodzinie, albo u męża ?

kusi mnie żeby znów kupić testy owu, wiem, że to strata kasy bo
a) wystarczy przytulać się co 2-3 dni i wtedy nie ma bata, nie da się przegapić owu
b) tak czy siak rozpoznam zbliżającą się owulację po śluzie płodnym
c) na kij mi testy skoro i tak się najprawdopodniej nie uda bo zakładam, że uda się po HSG lub gdy owu będzie z prawego jajnika.

ech, chyba brakuje mi widoku II kresek, hehe, pal licho, że to nie ciążowy test ale widok II grubych krech jest zawsze przyjemny :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ale sie przeziebilam. Piaska Twoj sposob cukrowy chyba dziala ale cos jeszcze by sie przydalo. czuje sie przeziebiona, ale nie mam w ogole kataru, co u mnie jest niespotykane. dwa dni temu plulam cukrem wedlug zalecen i tak sie zastanawiam czy to to.

Mimimoo gdzie Ty sie podziewalas?! &&&&& zeby Tobie prezent wyszedl bo ja szczescia takigo nie mialam.

ewka czekam na jutrzejszy test! w tym miesiacu zyje waszymi cyklami :-) &&&&&! moze meza wyleczysz dobra nowina ;-)

malusiolka u mnie chwilowo przeziebienie panuje, ale widze ze nie jestem jedyna. chociaz bez kataru to przeziebienie wiec nie jest tak zle.&&&&&& za dzisiejsze udane przytulanie i jutrzejszy egzamin! a taki sluz teoretycznie powinien oznaczac ze owu tuz za rogiem, wiec tymbardziej &&&&& za przytulanie :-)

kontra no to moze oznaczac, ze jednak sie udalo. ja bym siknela dla pewnosci.

Cyntia ale piekna beta! GRATULACJE! ciesze sie razem z Toba :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry