Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- przepraszam
... Jej, jak się cieszę.... 

Kochana, bardzo Ci kibicowałam. Teraz już wiemy, że bieganie nie przeszkadza
.... Tylko ten lekarza 
szkoda gadać. Czekam na wyniki bety. 
Życzę szybkiego zafasolkowania.
I koniec - nie potrafię nad tym zapanować 

sama się zdziwiłam, dlaczego
a jednak nic nie dzieje się bez przyczyny
a jeśli chodzi o ovu... no mnie testy nie wychodziły do 17/18dc, więc musiała być później. Ale skoro Tobie wychodzą to chyba raczej ovu masz wtedy, kiedy wiesz, że masz... na facecie to faktycznie nie ma się co wyładowywać, bo to przyniesie odwrotny skutek
a rozmawialiście o tym wszystkim - może niech on określi dokładnie, jak bardzo chciałby mieć dziecko, że jest w stanie powiedzieć, że będzie ono dla niego całym światem i będzie na pierwszym miejscu mimo, że na razie to jest abstrakcja? Bo czasem jak coś sobie człowiek powie głośno, to jakoś lepiej sobie uświadamia niektóre sprawy...
No jutro zrobie na pewno choć nie ciesze się jeszcze, zeby się nie rozczarować. Choć powiem szczerze, ze sytuacja na prawde dziwna bo zawsze jak zrobiłam test to go wyciągałam po jakimś czasie aby zobaczyć i z każdej strony oglądałam i nic. No a dzisiaj jak się go tak pod kątem ustawi to widać, że cień cienia paska jest. Może wadliwy test? Zobaczymy. W każdym bądz razie dzisiaj mam nadmiar emocji-od płaczu po radośc i teraz już mam wszystko w nosie.