reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

milo tak slowa pocieszenia uslyszec, troche mi lepiej :tak:

agamemnon to jak tam odwadniasz sie i sikniesz znow wieczorem??

malusiolka ja rozumiem dziewczyny ktore znikaja, bo ja piszac wczesniej na kilku watkach tez mialam problem z ogarnieciem tego wszystkiego. za to bardzo sie ciesze jak do nas wpadaja na chwilke! :-) a co do Twojego cyklu to mamaTomeczka ma racje! pelno tu fluidow ostatnio wiec testuj!

Lemonca czyli u mnie wszystko w normie bo widze ze Ciebie tez juz roznosi tkwienie w staraczkach. a z poradnika do robienia wykresow na fertilityfriend wyczytalam,ze podobno sluz jest najbardziej wiarygodny, bo tempke latwo mozna zaburzyc, a z testami wiadomo ze roznie bywa. dziewczyny maja racje, powinnas wziac tego swojego i pogadac powaznie co on by chcial tak naprawde i wytlumaczyc ze do tej pracy tez trzeba sie przylozyc.
kobietka wez sie w garsc! ;-) Twoja tempka spadla tylko minimalnie i nadal jest bardzo wysoko wiec nic straconego!

Phoebe no niestety nie zawsze przy niestaraniu sie sa wpadki bo to juz tez wyprobowalam. no to obys teraz miala racje i obysmy razem szybciutko zaciazyly a wtedy ja sie bede Ciebie radzic :tak:

reklama
Phoebe, rozumiem i trzymam &&&&& za II kreseczki :* Widzę, że też się starasz o 3 dziecko i 2 pierwsze ciąże miałaś tak jak ja za pierwszym razem :) Patrzę na Twój suwaczek i widzę, że Twoje dzieciaki już duże są w porównaniu do moich. Moja starsza zaraz 3,5 , a młodsza 14 miesięcy :)

centka, zapraszam na obiadek. Humorek poprawię :*

suselku, poczekam kilka dni i jak @ nie przyjedzie to wtedy testuje :*

kobitka, z tego co pamiętam, to jednak z dziewczyn (chyba centka) pisała, że przy owulacji może temperatura spać. Może owulka przesunęła się Tobie? &&&&&& za II kreseczki :*

Susel czyli jestesmy umowione? W tym cyklu widzimy II?
Malusiolka tak moje to juz duze i maja spora roznice miedzy soba, z tym tez tak bedzie bo dzieci mi sie rodza srednio co +- 5,5 roku. Moj najstarszy bedzie mial skonczone 12 lat jak sie uda trafic w tym cyklu. Kiedy siegniesz po test? Bo Ty ciagle sie kwalifikujesz na czerwcowki, ja juz nie.

Phoebe oj w tym cyklu to ja tak bez wspomagaczy i bez naciskania na meza, wiec raczej nic z tego nie bedzie, ale Ty bierz sie do roboty a ja najwyzej za miesiac Cie dogonie ;-)

Phoebe, nie wiem kiedy. Może w przyszłym tygodniu jeżeli @ nie przyjdzie. Fajnie by było w czerwcu urodzić, ale jak uda mi się zajść w ciąże, to raczej tu zostanę. Chyba, że kopa mi dacie :p

Suselku tym bardziej, widzisz ze najlepiej wychodza II z nienacka!
Malusiolka mi wychodzi druga polowa lipca (o ile sie uda), w sumie dobrze by bylo, bo dzieci koncza szkole i miesiac wakacji. Nigdzie nie trzeba sie spieszyc. Ech znowu sie zaczynam nakrecac. Zerknelam na Twoje zdjecia, mam skleroze i teraz mi sie przypomnialo. Starsza coreczka do Ciebie podobna. Sliczne dziewczynki :*
Uciekam meza obudzic, do wieczorka dziewczynki :D

reklama
Do góry