• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Witam się ze wszystkimi...weterankami i świeżynkami na forum

Ewka358, Mimimoo, Natkusia, Malusiolka - powodzenia podczas testowania.

Abezele - musi się udać, będzie dobrze i skoro raz się udało to i drugi raz się uda:tak: Macie już jedno Słoneczko, więc i stresu powinno być mniej...

Piaska Kochana, trzymam kciuki za dobre wyniki &&&&&&&&&&&&&&

benfica - w poprzednim cyklu śluz miałam od razu po @, najpierw lepki i w miarę upływu czasu rozrzedzał się aż do delikatnie rozciągliwego, a po owu dosłownie mnie zalało. Ale podobno odwodniony organizm produkuje mniej śluzu, więc jest to uzależnione od wielu czynników i pewni zmienia się z cyklu na cykl

tekla23 - bardzo możliwe, głowny schemat jest niezależny od wszystkiego, tzn. cykl niższych temperatur do owu, a po owu skok tempki, więc mogło się zdarzyć, że owu była później. trzymam &&&&&&&&&&

Grzanka - wyczytałam, że tylko 20% kobiet, ma objawy implantacji, więc się nie denerwuj. Wszystko będzie dobrze. Życzę wysokiej bety ;-)

lamorela - a nie wydaje Ci się, że to @, trzy dni plamienia, a teraz jak sama mówisz krew w dość dużych ilościach?? Robiłaś betę, bo już się pogubiłam???

mallaika - życzę spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju. A synkowi szybkiego powrotu do zdrowia

Mimimoo - przykro mi, oby @ szybko przeszła i życzę aby następny cykl był owocny

watpliwości3 - głowa do góry, nie mozna się poddać, bo nasza psychika ma potężną moc - ciało z nią nie wygra. 3 miesiące to dopiero początek więc spokojnie. Ja tez staram się 4 cykl, ale pierwszy był totalnie na czuja, nie trafiliśmy w owu, więc formalnie to 3 cykl. Ja mam 32 lata a mój Małż 40!!

A mnie się rozwija wirus - boli gardło, z nosa woda, więc kochać zaczniemy się za kilka dni. To mój 6dc, więc kilka dni do owu zostało.
A na razie przenoszę się z naszej sypialni do drugiej sypialni, bo nie mogę zarazić Małża, za 2 tygodnie biegnie maraton i nie ma opcji aby się rozchorował. A mnie się chcica włącza... a nawet buzi nie dostanę :-D:-D

reklama
Lemonca, ale ja wiem, że to @:tak: dziwna, to dziwna, ale @. Nie martwię się, nie przejmuję się, jak nie teraz to później nam się uda, może na urodziny męża 17 października coś się uda:-) Do ginekologa umówię się po @, bo nie wiem kiedy się skończy jak cieknie w tak wolnym tempie, może coś powie, zobaczy, czy wszystko ok (chcę wydębić skierowanie na hormony co by nie płacić)

lamorela - w takim razie oby szybko się skończyło poskudztwo i oby lekarz dał skierowanie. Ja robię badania prywatnie, bo do ginekologa mam iść dopiero w grudniu (jeżeli do tego czasu nam się nie uda) a lekarz pierwszego kontaktu mi nie dał :angry::angry::angry:

Od lekarza pierwszego kontaktu, często trudno dostać skierowanie na zwykłą morfologię, a co dopiero na hormony.
W których dniach cyklu powinno się co robić i jakie hormony najlepiej zrobić na początek.

Od lekarza pierwszego kontaktu, często trudno dostać skierowanie na zwykłą morfologię, a co dopiero na hormony.
W których dniach cyklu powinno się co robić i jakie hormony najlepiej zrobić na początek.
Mi gin zalecił sh, fsh, prolaktyne zrobić w 3 dniu cyklu, a 7 dni przed koncem cyklu progesteron
Gin mówił ze na początek to wystarczy, Jak coś to kolejne badanie to niedroznosc.

pytalam wczesniej ale chyba nikt mnie nie uslyszal :-p czy sluz plodny rozciagliwy musi byc przezroczysty czy bialy tez mozna za taki uznac?

watpliwosci3
lekkie rozowe plamienie to jeszcze nie @, lepiej sie nie nastawiaj ze bedzie ok,ale tez sie nie zalamuj! jak nie tym to nastepnym razem!

Mimimoo oczywiscie nic sobie nie wkrecaj, ale ta tempka tak jak u lamoreli wysoka i troche mylaca...

watpliwosci3, lamorela, Mimimoo to dajcie znac czy uznajecie wasze krwawienia za @ i czy was zmienic na liscie.

Grzanka a wyniki bety bedziesz miala w ten sam dzien?
lamorela ja tez bym bardzo chciala mezowi zrobic taki prezencik, a ma urodziny pod koniec tego miesiaca! oj, oby sie udalo :blink: &&&& za nasze prezenty!

KPE GRATULACJE! i poproszę o fluidki!!!

Grzanka ja bym już test chyba zrobiła na Twoim miejscu, objawy jakieś już masz więc....

Lamorela mój gin kazał mi hormony robić między 3 a 5 dniem cyklu, ja robiłam w 4 i wyszły ok.
Ja mam dziś 21 dzień cyklu. Nie prowadzę jeszcze ovufriend, ale w kilku "internetowych kalkulatorach" wyszło mi, że mam dziś owulację, a w innym, że w piątek, wić tak czy siak teoretycznie dni płodne. Dziś boli mnie podbrzusze, aż nospe usiałam wziąć, ciekawe czy to objaw owu? Kochamy się co 2 max 3 dni i zobaczymy co będzie :)
Ostatnio rozmawiałam ze znajomą i powiedziała, że ona zaszła po bzykanku 2dnia po @, i jest tego pewna na 100% że to było wtedy. Więc kto wie jak to z tymi dniami płodnymi jest...
Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące!!:-)

ja miałam zalecenie od swojego gin. na hormony takie:
3-4 dc - fsh, lh, estradiol, prolaktyna, testosteron i SHBG
22-24 dc - progresteron

mi wszystkie wyniki wyszły bardzo dobre, więc trzeba robić kolejne badania

reklama
susel - tak po kilku godzinach wyniki będą i można w necie sprawdzić.

Asica nie podpuszczaj:) cierpliwie czekam do piątku i pójdę na betę:) Śliczne masz zdjęcie ślubne:):)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry