reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Ponoć dobre jest przy mdłościach przed wstaniem zjeść trochę migdałów... Chyba migdały hehe :-p może pomoże?

watpliwosci na razie to za wcześnie by coś więcej powiedzieć, cierpliwości ;-), ale dobrze że się uspokoiło :-)

mi na mdłości pomagały właśnie herbatniki, kupowałam takie małe w biedrze na przekąskę, banany, migdały tez. Na zgage ciążowe migdaly nie mają sobie równych :) Dobry też jest imbir piłam herbatkę z imbirem.

Raz mam mdłości, a raz zgagę :szok: Idzie oszaleć. Trzecia ciąża i każda w I cyklu.

Grzaneczko
, nie powiedzieliśmy nikomu. Chce dopiero powiedzieć po wizycie u lekarza, ale na razie nie wiem kiedy pójdę, bo mój pracuje. Dzisiaj u siostry byłam i tam byłą moja babcia. Patrzyła się na mnie jakby coś przeczuwała. Na mój brzuch i na moją twarz :| Będzie gadane, aż się boje..

Mimimoo, jutro kupie i spróbuje. Słyszałam, że cola pomaga, a u mnie to mi przeszkadza.

watpliwosci3, wiikki, spróbuje herbatkę. Mam nadzieje, że pomoże :)

Conti, oczywiście fluidki... Macie dziewczyny, łapcie FLUIDY MALUSIOLKOWE!!!!!!!!!!!! :D

Jejuś Malusiolka 3 ciąże za pierwszym razem,jak Wy to robicie? Zdradź sekret ;-D. Jesteście mega płodni hehe nic tylko Wam gratulować :-D

aaa dzięki za fluidki łapię je, łapię... Przynajmniej tak mi się wydaje ;-). Będą na zaś :-D

Kochane,a więc byłam u nowej ginki. JEST FANTASTYCZNA!!!! :tak: Baaaaardzo dokładny wywiad ze mną przeprowadziła, baaaardzo dokładnie i długo mnie badała,zrobiła usg,pobrała cytologię, wyszło,że mam niestety jakieś delikatne zapalenie w środku,ale mówiła,że to niegroźne,przepisała 2 globulki dowcipne i mówiła,że będzie ok.;-) Niestety,mój pęcherz nie chciał współpracować,w związku z czym nie mogłam oddać siusiu do badania... Kazała przyjść za 3 tygodnie, a w tym czasie iść zrobić sobie hormony z krwi, powiedziała,że na razie od tego zaczniemy,skoro mija już rok staranek...i przyjść do niej jeszcze między 2 a 5 dniem cyklu....też na jakieś badanie.:szok: W każdym razie bardzo profesjonalna i super-sympatyczna. Ciąży nie widziała,ale powiedziała,że nawet jeśli jest,to za wcześnie,żeby to stwierdzić na usg albo po badaniu...radziła faktycznie wykonać teściora.:-) To chyba tyle....

Karotka cieszę się razem z Tobą, widać że na prawdę babka podchodzi do pracy z dokładnością i dobrze,bo takich coraz mniej :-). Gratuluję udanej wizyty :-D. Wylecz się i zrób tego teściora :-p

reklama
MALUSIOLKA-super:-) wiedzialam:-) SUSEL-ja mialam bialy sluz..na dzialce siedzimy z moim,grilka robimy,ale kurde juz zimno,a jeszcze pare dni temu bylo tak super..dzwonilam do gin ale cos nie odbiera,jutro sprobuje i na przyszly tydz sie umowie na wizyte:-)

Do góry