reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Grzaneczko, dziękuję że pytasz:* U mnie dobrze. Miałam czekać na męża, ale jakoś zmęczona jestem. Zaraz zmykam spać. Wiem, że M niedługo powinien skończyć, ale po co czekać jak wróci i tak oczy otworze :) Jak u Ciebie?

reklama
Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczkaII, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II, dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Madzia&Lena
Amaliee
Październik 2013
joaro - @ 28.10
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
missiiss1301 - @ 7.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
malusiolka- 22.11 3cs
kobietka22 - @23.11
2cs
agniecha83 - @ 24.11 4cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Gofka, tamaguczi

karola1986-21 ja się przejdę do labolatorium i zapytam się ile wyjdzie za te badania:)

No już roczek starań.. Moja mama mówi że ona też tak miała i , że mam się nie przejmować... ale tak sie nie da:(
Teściowie naciskają na bobaska bo mój mąż to ich oczko w głowie wiec chcą potomstwa.. ostatnio nawet teść stwierdził że jak będę w ciąży to mieszkanie nam swoje oddadzą:p ale ma być ciąża.. Oni chyba myślą żę tabletki anty biore.. heh gdyby wiedzieli....

i ja się witam:-) oj ta zmiana czasu nie wyszła nam na dobre - juz wszyscy na nogach...
wow 1000 stronka:-D:-D
Malusiolka,Cyntia - to która pieczę nad listą trzyma?

przyjrzałam sie liście i jestem tu niecały m-c a przywitałam z Wami juz 10 fasolek OBY TAK DALEJ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dobrze, że jeszcze z listy nie odpadłam. :-) Ale fakt, porządki dobra rzecz.
U mnie mija już tydzień po terminie @ i ani @ ani testy mi nadal nie wychodzą. We wtorek ruszam do gina, może coś podpowie. Dziwna sprawa. No i we wtorek też zrobię betę.

Hej dziewczyny

Fox
kciuki:tak:

Pospalabym jeszcze ale meza do pracy musze zawiezc :confused2:

Zaznaczyla, tempke i owu mi sie wyznaczyla tak jak myslalam :szok: Lekko wzrosla i jeszcze odjelam stopien z racji zmiany czasu. Ciekawe jak jutro bedzie chyba poczekam z ta luteina...

Ostatnia edycja:
Grzanka czyli juz podzieliliscie sie wiesciami z rodzinka?
benfica ale ten Twoj suweczek juz daleko! ciekawe czy wg USG tez Ci tak wyjdzie bo na tym etapie to juz serduszko bedzie:-)

missiiss no te objawy to raczej napewno nie ciazowe bo byloby za wczesnie. a co do snu to zalezy od organizmu ale tak teoretycznie to czytalam o 4h. u mnie nawet jak wstane na chwile i wroce spac nawet na godzine to tempka jest sensowna.

fox jak tam? testujesz?
kontra to jeszcze kilka pytan przed diagnoza:-p tak jak missiiss Cie pytala, mierzysz o tej samej porze, w tym samym miejscu po przespanej nocy? bylas przeziebiona w ktoryms z tych cykli? czy w @ byly skrzepy?

Joaro dobrze ze sprawdzasz i przepraszamy za ta poczekalnie ale widac za duzo nas jest.

karola jak tam hormony?

centka nie sprawdzalam reszty ale wiem ze melponea jest jeszcze na staraczkach i udziela sie na kwietniowkach regularnie i tu u nas tez czasami. a poza tym to jak najbardziej jestem za skroceniem listy.

Piaska a ile musisz czekac na wyniki bety? masz tego samego dnia?

edit: no i nie zalapalam sie na 1000 strone :(

Centka
super porzadki! Dziekujemy :tak:

Susel
byc moze 4 nie pamietalam wlasnie ;-) Dzisiaj tempka skoczyla, ovu wyznaczyl mi owu ... Hmm fajnie bo jesli tak bedzie to @ bedzie za niecale dwa tygodnie pierwszy raz w zyciu :-) Boze jak dziecko sie ciesze :-D

ekstra! a mowilam ze czuje u Ciebie owulacje! :-) i co bierzesz luteine? ja bym pewnie nie brala zeby nacieszyc sie tym ze cialo zaczelo pracowac i @ przyjdzie (lub nie na 8 kolejnych miesiecy;-)) sam z siebie :-p

reklama
susel - tak, będę miała tego samego dnia. Więc jak będę na wizycie, to już się wynik wyświetli i będzie wiadomo, co dalej. No ciekawa jestem. Niby w pierwszych tygodniach beta może być 5 jednostek, więc testy mogą jej nie wykryć, no ale beta pokaże, czy poniżej 5-ciu, czy może, może... :-)

Do góry