• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się i ja

Monarti Kochana trzymam mocno kciuki &&&&&&&& i czekam na wiadomość po wizycie :-)

Matik po cichuteńku gratuluję ;-)

Asiu przeczytałam całą Twoją wiadomość ze skupieniem z samego rana. I tak:
Jeżeli chodzi o Karolinę to spójrz na to z tej strony że ona bardzo pragnie dziecka i wyobraź sobie że czasem jest tak że facet w tym momencie nie. Mimo tego to nie zmienia faktu że Twoim ogromnym marzeniem to dziecko jest i masz iskierkę nadziei że może jednak wpadniesz że może się udało. Postaw się w jej sytuacji i spróbuj zrozumieć. Straciła jakiś czas temu maluszka i czuje po nim ogromną pustkę którą chciałaby wypełnić. Według mnie lepiej że piszę o swoich objawach i obawach na forum niż miałaby to trzymać w sobie w końcu to forum po to między innymi jest. Nikt nie każe nam czytać i odpowiadać na każdy post. Ważne by osoba mogła się gdzieś wygadać i gdzieś wyrzucić swoje emocje. Karolina jeżeli jest inaczej to mnie popraw ale ja tak to widzę.
Jeżeli chodzi o wczorajszy dzień i o moja osobę to zostałam zapytana jak się czuje i to napisałam. Nie powiedziałam że jest to objaw ciąży bo oczywiście że może nie być. Odpisałam tylko na post w którym mnie pytano o moje samopoczucie. Do mnie także wczoraj napisało kilka osób na PW i mają również inne odczucia także myślę że nie tylko ja z Karoliną powinnyśmy przemyśleć. Jeżeli komuś to nie odpowiada to mogę wcale nie pisać jak się czuje i jaki mam dzień cyklu jeżeli to taki problem naprawdę. Myślałam że Wam mogę napisać o wszystkim. Szczególnie że Wy również pisałyście, załączałyście testy czy widać czy nie widać itd i ja nie miałam z tym żadnego problemu.
Mało tego od wczoraj nawet mam odczucie że gdybym nie była w ciąży to większość miałaby ogromną satysfakcje z tego bo przecież mój wykres nie wygląda na ciążowy i moje odczucia są na pewno powodem "choroby psychicznej".
Asia żeby nie było w tej wypowiedzi nie chodzi mi tylko o Twoją osobę tylko odniosłam się do Twojego postu, choć szczerze bardzo Cię lubiłam a od jakiegoś czasu mam wrażenie że na forum wchodzi zupełnie inna dziewczyna....
Mimo wszystko dziękuję że są tu osoby które potrafią wesprzeć. Domyślam się że znajdą się i takie które sobie na PW wyślą wiadomość po mojej wypowiedzi ale skoro już mamy dzień wylewów to ja i ja wylałam co we mnie siedziało.

Za wszystkie ogromnie trzymam kciuki i każdej ogromnie kibicuje ;*****

Mychunia, w takim razie &&&&&& :*

Dla mnie jest głupotą w jednym dniu robić 5 testów, aby sprawdzić czy kreseczka ściemniała. Na pewno nie ściemnieje w ciągu 5 minut :) Matik leć na ta betę, bo sama się stresujesz, a nie warto.

Gochson to ja chyba nie pomoge bo ja tu mieszkam i nie znam sie na pensjonatach. Na kaszubach w srodku lasu jest gościniec Skotawsko. Polecam. Jezdze tam co roku. Zamkniety osrodek z trzema obiektami. Gastronomiczny hotelowy i stodola do wszystkiego. Kort tenisowy 3 w 1 koszykowka itp. Sprzet wodny do wziecia z osrodka. 200m do jeziora ale tylko do lodki, kajaka nad jezioro do plywania jest 4 km autem. Wydzielony fragment dla dzieci i pomost. Jedzenie jest w miare dobre nigdy nie narzekalismy. Duzo trawy lawek hustawka. Duzo rodzin z dziecmi. Maja nawet basen taki na zewnatrz ale nie wiem czy szlag go nie trafil. Poszperaj. W miejscowosci Nożyno. To moje ukochane miejsce na ziemi. Bywam tam od 14 lat co roku a jak sa grzyby to co weekend bo je uwielbiamy.

Ewelina i widze ze zupelnie na opak ty zrozumialas moj post. No coz. Nie musisz mnie lubic.

Ostatnia edycja:
Asiu no właśnie wiem, ze jak ktoś jest z Pomorza to raczej na wakacje jedzie gdzieś indziej. Tak zawsze było z moją kuzynką. To ja zawsze u niej spędzałam wakacje, bo blisko do morza. Teraz bysmy chcieli gdzieś pojechac we trójkę bo na codzien nie ma jednak tyle czasu dla siebie.
Do tego ja jestem wymagająca, bo w zeszłym roku mieliśmy fajny pensjonat - same małe dzieci, dobre jedzenie, więc teraz ciężko mi coś znaleźć w podobnym standardzie.

cześć

dzisiaj się wyspałam, spaliśmy z Matim do 9 :) ale super hi hi. No i chyba mdłości odpuszczają, od wczoraj jest lepiej.

Mychunia, musi być wszystko dobrze :)

Monarti, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&

Brrr, tulę mocno :( nie wiem co napisać żeby Cie pocieszyć, bo chyba się nie da, ale jestem z Toba i wiedz że bardzo często o Tobie myślę!!

Dziewczyny, spokojnie, to jest forum, często nie da sie pisząc wyrazić wszystkich emocji które chce sie przekazać, kilka osób może czytać jeden post i inaczej go zinterpretować.

Ja mam na 16 usg genetyczne więc tez proszę o kciuki :)

miłego dnia

reklama
Agniecha, za dzisiejszą wizytę &&&&&&& :* Masz dobrze, że do 9-tej mogliście pospać. Ja przed 5-ta na nogach, bo najmłodszej już się nie chciało spać :P Ciesze się, że mdłości odpuszczają. A jak Mati?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry