• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Milena. Mam dokladnie takie samo zdanie jak Ty. I zawsze bede cie chetnie czytac ;-) stare jestesmy i tyle.

KasikP mysle ze cud Marii jest na rowni z afrykanskimi plemniorami ;-)

Blair prosze moge zawsze w slowa ubierac twoje mysli. Ale moze znajdzmy przyjemniejszy temat. Moze punkt "G" ;-)

Matikkk dawaj tego tesciora do jasnej ciasnej :-)

reklama
Witam

To ja też napiszę conieco. Nie udzielam się często ale czytam i czytam. Wiele wyciągnęłam z tego forum, więc cieszę się, że piszecie. Mam o wielu sprawach swoje zdanie, może nie zgadzam się ze wszystkimi opiniami, ale chętnie je czytam...nie jestem alfą i omegą i też przecież mogę się mylić. Dlatego wolałabym czytać również o odmiennym od mojego punkcie widzenia.
Po drugie nie jesteśmy w przedszkolu, chyba każda z nas ma trochę lat na karku i doświadczeń i nie będziemy się obrażać i fochować, bo ktoś napisał inaczej. Przeciez to dobre dla dzieci w przedszkolu, więc prosze dziewczyny weździe się w garść i dość tych dziecinnych wpisów typu - "to ja już nic nie napiszę", "nie będę się udzielać". Ja ostatnich wypowiedzi nie uznałam za jakieś obraźliwe, czy kogoś urażające, po prostu szczere odpowiedzi od różnych osób.

Milena ja też się z Tobą zgodzę, jeśli tyle lat są problemy z zajściem to trzeba iść do lekarza i się przebadać. Nie mówię, żeby nie próbować, ale też przy okazji wspomóc się fachową poradą.

Matik jak tam ?

Przy okazji temat z innej beczki -możecie mi dziewczyny polecić jakiąś fajną miejscówkę nad morzem na wczasy z dzieckiem. Please.

Witam wszystkie:)

Dobrze że w końcu piątek, od poniedziałku nie mogłam się go doczekać:-D
Szkoda, że do wieczora w pracy buu ale co zrobić ehh
Czytam Was jak tylko znajdę czas.
Maluś pytałaś ostatnio co u mnie: myślałam, że lepiej się trzymam. Nawet nie mam siły szukać nowej pracy czy robić cokolwiek innego by nie myśleć o tym. Ostatnio powiedziałam mamie, to sie przy tym popłakałam jak dziecko - aż głupio się przyznać. Mężowi to cały czas wypłakuje się w ramie. Jutro planujemy iść na Ślężę jak tylko pogoda dopisze. Siedzenie w domu obecnie mi nie służy.

Mychunia nie miałam jeszcze okazji pogratulować bety:-) Gratulacje
Matik jak tak testowanie?

Dobra ja zmykam sie ogarnąć i jeszcze przed praca idę szukać butów na wiosnę:-)

Asiu punkt G głośno odnaleziony :D

Gochson ja mogę polecić Władysławowo, bo leży w fajnym miejscu i przy morzu i zatoce, można podjechać na hel, a przy okazji nie jest bardzo małe więc nie ma problemów ze sklepami, restauracjami itd

Matik jaka kolekcja :D coś widać :) może idź na betę :)

Brrr, płacz to normalne. Nie możesz tego trzymać w sobie, bo będzie gorzej :* Kochana, cały czas jestem z Tobą.

Matik, został już te testy i idź zrobić betę. Będziesz miała wtedy 100% pewność :)

hej dziewczynki - dobrze ze wczoraj nie zaglądałam :rofl2:

Moja dziś 2 dzień do szkoły poszła. W duchu po cichutku się cieszę że może powolutku sie poprawia.:-)
Ja nadal zasmarkana, ma nadzieje że fasolkowi nie zaszkodzę tym stanem. Lipa że żadnych psikaczy do nosa nie mogę :baffled:

Matik - w dupe dostaniesz, na wykresie kolejny plus a ty fotki nie wstawiasz?!!! ja uważam ze owu mogłas mnieć ok 17. Po co ci tyle testów?:-)

Monarti - &&&&&&!

Co do sytuacji na forum to jak ja widze takie tematy to po prostu się nie wtrącam bo mnie nie interesują :crazy: jak ktoś cchce to niech się wkręca jak nie to nie. W końcu to nie ja bede ryczeć:tak:

Hormony szaleją wszystkim, niby cieszymy się że pojawiają się II kreseczki ale przychodzi i smutek dlaczego nie ja. Ja tez miałam taki czas w październiku, kreseczki za kreseczkami przybywały a ja czułam się jak ułomek. Musiałam schowac się i przeczekać bo psyche siadała, co jak widać się opłacało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry