Witam z rana.
Monarti trzymam kciuki. Na pewno bedzie wszystko dobrze ;-)
Matik2012 jak tam tescik juz dzis zrobiony? Pochwal sie ale juz !
Nie moglam w nocy spac, ale za to mialam duzo czasu alby pomyslec o forum. I jednak powiem swoje zdanie z nadzieja, ze sa tu osoby dorosle oraz dojzale i nie zaczna sie doszukiwac drugiego dna w mojej wypowiedzi.
Karolina nie rozumiem twojego ostatniego postu. Nikt nie kazal tobie odejsc z forum. Ty sama to napisalas. Nikt tez bezposrednio nie odniosl sie we wczorajszych postach do Ciebie. Nastapilo przyslowiowe "Uderz w stół, a nożyce się odezwą" wiec skoro sie juz odezwalas to cos ci powiem. Jestes dorosla, masz dwoje dzieci, wiesz ze w zyciu roznie bywa bo zostalas sama z dzieciakami. Twoj facet uzyl odpowiedniego argumentu w kwestii antykoncepcji ( nie wazne jakiej ). Co tydzien jest temat czy porozmawiasz z nim, czy nie. Raz dajesz mu czas raz sama sobie wkrecasz. To samo z twoim cyklem, raz masz @ jestes zalamana potem ovu i na cos liczysz potem objawy zaraz po i znowu @ i znowu to samo w kolo macieju. Jest to slaba bardzo sytuacja nie zazdroszcze ci. Ale nie wydaje mi sie do konca zeby to bylo normalne. Zrob cos przede wszystkim z soba i albo odpusc i siedz w tej poczekalni albo wez tego chlopa i mu powiedz ze zwariujesz. Pomijam kwestie "naukowe" stosunku przerywanego powiedzialam juz co mysle na ten temat i uwazam ze co miesiac modlenie sie aby ta metoda zawiodla nie jest dobre dla twojej psychiki. Dodatkowo z punktu forumowiczki slabo sie to czyta bo prawde mowiac nie wiem co na to odpisywac i zdaje sie ze nie tylko ja. Ale pewnie to jest nie istotne, tylko nie zastanawiaj sie potem dlaczegi sie tak malo udzielamy. Kazda z nas czeka na dzien ktory zapamieta do konca zycia i moze mialaby ochote sie z wami podzielic swoimi problemami jednak wczoraj ( przepraszam ze to powiem ) ale z Ewelina zrobilyscie wyscig na objawy i licytacje kiedy testowac itp. Ok super testujcie sobie ale jak na chlodno bez emocji cofniecie sie do wczorajszego dnia to moze poczujecie o co mi chodzi. Nie mowie tylko o sobie i wyprzedze wasze mysli o Anuli i KasikP tez nie. Ale bylo wczoraj jeszcze kilka osob ktore odezwaly sie do mnie na PW i maja podobne odczucie takze jest co przemyslec. Moja opinia tutaj nie wstawiona jest po to zeby kogos urazic broń Boze, ale mi przestalo juz zalezec tak jak na poczatku i predzej ja odejde. Bardzo sie zżylam z wieloma z was i chcialam zawsze aby to trwalo. Moze jestem za stara zeby tu byc.
Wiec Karola zrob co chcesz z moja opinia mozesz sie nawet obrazic. Wystawisz jednak sobie wizytowke nikomu innemu. Bo nikt cie urazic nie chce tylko pomoc. A ty odebralas to jako atak.
Milo bylo. Pozdrawiam