• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Doszłam jednak do wniosku że nie opuszczę forum ze względu na dziewczyny z którymi się zżyłam i którym tak mocno kibicuję w staraniach i w szczęśliwym rozwiązaniu. Przecież celem tego forum jest pisanie o objawach, obawach oraz wątpliwościach związane z poczęciem dzidziusia a kobiety pisząc to mają nadzieję że nie zostaną ani wyśmiane ani skrytykowane.
Ja wprawdzie teraz nie należę do staraczek ale nie mam 100% pewności że w upragnioną ciążę nie zajdę.
Mam prawo zastanawiać się nad tym czy stosunek przerywany jest aby skuteczną metodą antykoncepcyjną?
Piszę to wszystko z nadzieją że ktoś mnie zrozumie.
Wróciłam i nie mam zamiaru odchodzić bo komuś nie podoba się to co pisze.
Nie chcesz nie czytaj

Ostatnia edycja:
Matik co ja widze?! kreska jest widoczna na zdjeciu czyli juz jest niezle! ale sie ciesze! trzymam kciuki zeby ciemniala! kilka razy sprawdzalam czy to napewno Ty bo wiedzialam ze u Ciebie to dopiero kilka dni po owu :-D a to testy z allegro?

jussastar no to jak przy takim sluzie dzialaliscie to musza byc tego efekty! juz nie mowiac ze maz pewnie byl zadowolony :-p

mychunia ale cudowna beta!! WIELKIE GRATULACJE!!!!!
goska ale po przeczytaniu o murzynskich plemnikach walczacych od zarania ludzkosci to po prostu padlam :-D:-D

gabis tak jak Cyntia tez chcialam przywolac przyklad benficy. mozliwe ze owu u CIebie jednak byla a gin po prostu nie zauwazyl plynu w zatoce Douglasa. nie chce podwazac kompetencji Twojego lekarza, ale przynajmniej z przykladu benficy mozliwe ze tak jest. jezeli mowisz ze byl pozytywny i tempka skoczyla to bardzo prawdopodobnego ze owu jednak byla. a skoro jeszcze nie zaczelas nowego cyklu to dlaczego chcesz brac wiesiolka? ja bym sie wstrzymala na wszelki wypadek. czy owu jest zawsze naprzemian z jajnikow to nie wiem, ale wydaje mi sie ze niekoniecznie.

dziuneczka z tego co czytalam i dowiedzialam sie od dziewczyn z forum to po owu (niezaleznie czy bedzie ciaza czy @) to moze byc przerozny sluz, ktory niestety za wiele nie oznacza.

jolasia przepraszam, w tej ilosci postow musialam przeoczyc informacje ze maz bierze witaminy.

goska gratuluje maluszka!

tak, kochana z allegro ale wczoraj robiłam to był cień cienia
dziś 1 po drugim i dwa widoczne :tak:
sama w to nie wierzę
owu musiała być wcześniej nie ma bata , program musiał źle wyznaczyć jeżeli różnica 3 dni to dziś byłby 10dpo i to by pasowało , prawda?:tak:

miałam się nie odzywać ale Jussastar dziękuję za ten post, dokładnie, jeśli mam jakąś wiedzę na temat o który ktoś pyta to odpowiadam i tłumaczę, bo jeśli pyta to rozumiem że chce rozwiać swoje wątpliwości, w tym przypadku się pomyliłam, bo trzeba było tylko potwierdzić i przyklepać teorię...

Matik ja też widzę kreskę :) po cichu gratuluję :)

Witam

Ale produkujecie dziewczyny:) a charakterki macie :):):-)

Cyntia kochana ja przez 3,5 roku mialam stosunek przerywany:) i nic! i w pierwszym cyklu staran nam sie udalo zajsc w ciaze ale mialam wspomagacza Clo...
teraz nawet bym sie cieszyla jakby mi sie udalo zajsc z przerywanego bo meza bym niemusiala zmuszac haha
Jak mowicie zdarzaja sie takie przypadki wiec na to licze:)

Matik ile tych testow i chyba na daremno kupilas;p;p
Delikatnie widac te kreseczke, koniecznie jutro zrob z rana i wstaw:)
Co do sluzu ja budyn mam ciagle hehe
Trzymam kciuki&&&

Aschlee jeju naprawde mialas dzis pecha;/ jutro bedzie lepiej:)

Postanowilam sobie posledzic Wasze starania bo tyle radosci mi sprawiaja Wasze wyczekiwane II kreseczki:)

No i nie uciekajcie nigdzie, bo ja chcę jeszcze się cieszyć z wami z waszych i moich dwóch kreseczek :-)
Matik - i ja już gratuluję bo ładnie to wygląda. Czekamy na dalsze wieści. Czy ja dobrze widzę, że Ty na Wyspach Kanaryjskich mieszkasz? Czy tylko tak wpisane masz?? Pytam bo ja również z Hiszpanią jestem związana poniekąd :)

reklama
Joasia program rządowy to trochę propaganda leki stymulujące musisz sobie sama zakupic koszt od 2do4 tysięcy. A pozatym to bardzo skomplikowany proces nie tak jak w serialu. Protokół dlugi, krotki stymulacja hiperstymacja, osłabienie ogolne organizmu hormonami, torbiele, punkcja, transfer, bardzo dluga i męcząca droga. I mnie może to czeka nie wiem ale na razie probuje inseminacji i tak tych hormonów nie łykam no i koszty tez nie porownywalnie mniejsze.
A ty wogole nie chcesz próbować iui?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry