• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka, mojego męża kuzynka miała mieć dziewczynkę, a ma 12 letniego synka :) Zależy to jak się pępowina ułoży. U mnie na początku w drugiej ciąży myślał, że będzie chłopak, ale dał 2 tygodnie i okazało się, że dziewczynka :) Dał czas, bo pępowina wędruje :P

reklama
dotarłam do domku :) lżejsza o 50zł ale przynajmniej mam laptopa zrobionego, przeszłam chyba z 10-15 serwisów komputerowych w poszukiwaniu wentylatora, bo mówili że jest spalony, poszłam do kolejnego i co? okazuje się że wystarczyło naoliwić, przeczyścić i wentylator śmiga jak głupi :P

Dziuneczka to trzymam mocno kciuki żeby nie przylazła paskuda :)

Motylku kup może fajną zabawkę, bo co nie kupisz to dla takich ludzi będzie pewne i tak złe... takim ciężko dogodzić

Maluś fajny, czytałam sporo pozytywnych opinii, a osiołka to nawet pożyczał starszy brat bomu się podobało :)

Mona cudowne szczęście :)
test na płeć dziecka? a jak to niby działa :D

Kocicowa witaj :) czerwiec już niedługo :) oby szybko się udało :)

Jussastar ja bym strzelała w 15-16dc że była owu, ale ciężko powiedzieć

Jołasia a może domowe in vitro? :P jak było w rozmowach w toku :) do pojemniczka i strzykawką ;D

Wiecie że to jakiś wynalazek :-) poznaje się po wyniku badania moczu porannego chłopcy przez to że zawierają chromosom y wydzielają się one w moczu matki jeśli jest to chłopiec test wskazuje kolor niebieski jak dziewczynka to różowy jako brak tego chromosomt:-) raczej szkoda mi kasy na to wydawać bo i tak się dowiemy:-) prędzej czy później

reklama
Centka, jak masz czas i Ci się chce to posprawdzaj dziewczyny, które dawno już nie były a są na liście. Dzięki :* PW u mnie zawsze otwarte :) Kochana, zajrzyj do nas na Ciąża Ze Staraczek 2013. Dziewczyny na pewno ucieszą się jak napiszesz:)

Blair, szkoda że wcześniej takiej zabawki nie kupiłam dla moich dzieci :)

Mligocka, a co tam u Ciebie?:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry