jussastar
Fanka BB :)
Jolasia - pewnie ze nie za stara.
Dziuneczka ja mam dobry przepis ale w domu a dzis bede koli 22...
Ewelinka- moha siostra miala do konca miec core a chlopak wyszedl, tak sie do konca chowal
Blair- no temp musi juz skoczyc.jutro.nie ma.bata
a z tymi rozmowami w toku.., szok normalnie??? Ja slyszalam lepsze kiedys- prezerwatywy watykanskie- zwykle gumki trzeba podziurawic i niby w ten sposob antykoncepcja jest dozwolonan przez kosciol bo.nie jest do konca antykoncepcją
ja tez dokupilam sobie uzywany naped na.plyty a niby mowili.ze.sie nie.oplaca kupowac dalam ze 20 zl.
A impreza gender super. Chociaz na poczatku nazwa mi sie zle skojarzyla...
Dziuneczka ja mam dobry przepis ale w domu a dzis bede koli 22...
Ewelinka- moha siostra miala do konca miec core a chlopak wyszedl, tak sie do konca chowal
Blair- no temp musi juz skoczyc.jutro.nie ma.bata
A impreza gender super. Chociaz na poczatku nazwa mi sie zle skojarzyla...
) nie mam dobrego doświadczenia ze starze. Otóż byłam w państwowej placówce, zaliczyłam staż refundowany przez UP i nie udało się bo coś tam coś tam i mnie nie zatrudnili, w drugim miejscu staż tym razem 6 msc nie 12 jak poprzednie miejsce tyle że płaciła ta jednostka i tez nie bo coś tam coś tam. Ale trafiłam na osoby wobec których coś im z mojej strony nie "pasowało" mężczyzna, a że dobrze wyglądam a ja "nie" to on pomyślał i zrobił "a ja Ci pokaże" w drugim miejscu nie byłam totalnym lizy d.... Znajomej córka po trzy miesiące tułała się po stażach w prywatnych firmach a i tak nie dostała nigdzie umowy na dłużej, bo coś tam coś tam a chodziło tylko o to by nadal wykożystywac za minimum płacy stażystów. Nie wiem jak w cengtralnej Polszy i dalej na wschód i południe ale u nas powyższe zachowania są normą. Nic nie pomoże tylko znajomości. Tak że złożyłam CV nawet na produkcję, zaliczyłam na produkcji kilka lat w jednej firmie, zero odzewu wobec awansu a obiecali, w drugiej firmie odrazu mówili, ze coś możliwe więcej w przyszłości i ta przyszłość nastąpiła już po roku. Nie wiem czy nie bedę tego żałować bo pernie będzie goraco i cała masa pracy a i zarobki niewiele większe ale zawsze to coś z stanowiska lepsze. Nauczyłam się, ze własną pracą i uporem, nie licze na staż itp. Dobijajcie się drzwiami i oknami a kiedyś się uda..
jutro ważenie i trzepanie dupska 
ta niepewność najgorsza,jesli jutro nie dostanę to w niedziele robi test