reklama

Staraczki 2014 :)

Dominika 25 testowalam. Nie gadaj tylko testuj. Ja to nikomu nie powiedzialam ze testuje bo zrobijam to dla jaj ;-)

Goska no ja mam 2 bladziochy dzien po dniu robione i dopiero dzisiejszy hehe.

Lalka Clo to na wspomaganie ovu zdaje sie. Nasza Anulka na Clo zaszla :-D

reklama
Ulenka, jajniki mi dokuczaja, wczoraj wymiotowalam, ale to za wcześnie i nie doszukuje się objawów bo przyczyn może być wiele.W 1 ciąży sporo dni przed spodziewana @ testowalam i wynik wyszedł pozytywny, miałam czuly węch teraz niby tez . wczoraj z ciekawości przeglądałam dokumentację ciazy i tam był odnotowany 4tydzien.Ale nie mam grubych żył na piersiach tak jak wtedy. Tj pisałam, ovu chyba byław 16dc tak wnioskuje po objawach.
Lalka, nic mi o tym nie wiadomo, wiec nie pomogę.

dominika zatestuj jutro,zobaczymy,najwyzej za pare dni powtorzysz. Ja tez nie mialam zyl ,ale strasznie mnie bolaly juz na 4dzien po ovu i juz bylam bardzo zmeczona i rozdrazniona,a w 26dc mialam plamienia implantacyjne. Sprobuj kochana.

Dominika padlammmmm :-) hehehe
Mysle ze cos w tym jest jeszcze do Stara im brakuje ale umowmy sie ze jak od Transita :-D

Ula mnie tylko cycki bolaly, a odkad bralam dostinex nigdy mnie nie bolaly wiec stwierdzulam ze to moze byc jakis znak

Goska super ze urlopujecie :-)

reklama
Lalka ja bralam clo a ten drugi moze cos w stylu femary? Femare bede teraz brala podobno daje lepsze efekty. Tylko drozsza bo1 tabletka okolo 10 zl . Biorac leki na stymulacje trzeba miec monitoring cyklu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry