reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć dziewczynki,
Powróciłam z wyjazdu służbowego było super, ekstra, niesamowicie :-), aż żal bylo wracać... w końcu nie myślałam o zajściu w ciąże i od razu lżej a i wiele cennych rad od koleżanek uzyskałam w tej kwesti.
od jutra zaczynam tygodniowy urlop hurrrrraaaa a w zasadzie to już od środy zaczęłam:-D. Plan na tydzień urlopu mam bardzo napięty, ciekawe ile z tego uda mi się zrealizować;-). dziś cały dzień przespaliśmy z M regenerowaliśmy siły:-)
Motylku dziękuje za pamięć ;* wracaj do zdrowia kochana !!!!
AsiaSZW &&&&&&&&& żeby wszystko było dobrze !!!!

reklama
Witam.

Ja juz prawie gotowa do pracy ale kiepska noc bo budzilam sie co chwila i myslalam ze zaspalam;/ glupie uczucie wrrrr

Mississ kochana ja tez jak chodze do pracy masz problem z aktywnoscia...wiec zawsze czytam jak jade do lub z pracy;-) i jestem na bierzaco hehe

Lalko missis miala na mysli ze juz 3 raz bierze Clo czyli na kazda cisze brala i sie udawalo:-) jak sie myle to mnie poprawcie

Dominika no jestem ciekaws czy zatestujesz;-)

Zrobiłam test i jedna wielka krecha;/
Miałam nadzieję, że skoro w pierwszej ciąży szybko wyszedł test i Tobie Asiu tez, to może i znowu mnie? Smutno trochę Mimo, że dziś jest dopiero 23dc, a testowac powinnam dopiero za tydzień we wtorek..Zastanawiam się czy to aby na pewno za wcześnie (8 dni do testowania) czy może nici z tego cyklu..
Tylko co z tymi jajnikami moimi? Teraz, zatestuje zgodnie z instrukcją i tym co większość osób mówi, czyli w dniu spodziewanej @.
Mam nadzieję, że to będzie 1 i ostatni cykl i ze coś z tego wyjdzie, ale już się tak nie nastawia. Jak to mowia: " nadzieja matka glupich" ja mogę dodać, że każda matka kocha swoje dzieci ;) , 1 lipca się okaze;)
Misilis, będę 3mac za Ciebie kciuki:) juz mnie nic nie podkusi żeby wyrywać się przed szeregi z testowaniem:D
MIŁEGO DNIA.

Lalka
Tak jak julia napisala 3 clo i 3 ciaze :-) za pierwszym razem :-)

Dominika
Mi taki straszny bladzioch po czasie dodam wyszedl 10 dpo owu wiec 4 dni przed @. Ja tez mam juz ochote test robic ale wiem ze to bez sensu jest dlatego w czwartek bede miala 10 dpo i zamierzam pierwszego sikanca zrobic. Chyba ze wytrwam do piatku lub soboty ale watpie :-P napewno kupie 3 testy i zrobie w czwartek piatek i sobote hahaha ;-) dlatego zachecam do weekendowego testowania razem ze mna ;-)

Julia
Ta aplikacja jest genialna! A ja sie palowalam z internetem i typowa str co bylo tak wnerwiajace ze dalam sobie mega spokoj. Ale teraz bede mogla bez wkurzania w pociagu jechac i zagladac do was. Choc zawsze spie godzine w nim to teraz przynajmniej cos ciekawego przed snem poczytam :-)

Jak mi sie do pracy nie chce jechac. Ciekawe czy regionalny do nas przyjedzie. Ostatnio wysylal nam ciagle smsy ze mamy sie tlumaczyc czemu tylko tyle planu zrobilismy i co zamierzamy z tym zrobic. A mamy dosc specyficzny salon. Ehh wkurza mnie ta presja. I zaluje ze jak Jasko moj byl chory na poczatku czerwca to przenioslam sobie urlop zeby krzywo nie patrzyli i teraz zaluje bo bylabym tydzien na urlopie. Ehh glupia jestem a i tak nic z tego nie mam. Znow mnie pachwiny bola to jest dobry znak ;-) ogromnie wierze ze sie uda. Tempka tez spoko bo wzrosla do 36'7 po wczorajszym spadku wiec mocno prosze o &&&&& jak tylko sie uda to od sierpnia na l4 ciazowe i niech mnie pocaluja ;-)

Hej dziewuszki.

Dominika na po czasie nawet takiego minibladzioszka nie bylo??

Misss to trzymam kciuki. Ja tez kozystam z aplikacji w telefonie i bardzo ja sobie chwale ;-)

U mnie bez zmian ...

Dzieki Asiu za kciuki i Tobie Dominiko tez dziekuje i tez &&& dla Ciebie.

Asia a Ciebie wypuszcza do domku niedlugo prawda? &&&& za wasz szybki powrot do domku. No ta aplikacja jest genialna i nawet powiadomienia przychodza jak ktos napisal. Sie podjaralam :-P

Misss ja jestem w domu caly czas. On mnie w sobote zbadal zrobil usg i odeslal do domu, kazal lezec i powiedzial ze mam przyjechac jak bedzie zywa krew. Nie ma krwi wiec leze dalej. Jak cos bedzie gorzej to pojade w srode do mojego gina a jak bez zmian to w poniedzialek mam wizyte.

reklama
To ja cos zle przeczytalam. Przepraszam Cie. To dobrze ze w domu jestes zawsze to lepiej czlowiek sie czuje u siebie niz w obcym sterylnym miejscu.bbrr :-) ja pamietam ze mialam w kazdej ciazy na poczatku plamienia ale to bylo spowodowane krwiakami jakie mi sie robily w macicy. Ty tez masz z tym problem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry