reklama

Staraczki 2014 :)

Lalka wiesz co na Clo udalo mi sie zajsc w dwie ciaze w pierwszym cyklu brania...
Niestety za pierwszym razam mialam za duza dawke zlecona i za duzo pecherzykow sie utworzylo,popeklalo i plyn w jamie brzusznej pojawil,stan troszke niebezpieczny i wtedy ciaza brana byla pod uwage ze moze pozamaciczna bo gdzies z boku byla,ale jak plyn sie wchlonal ciaza wrocila na swoje miejce..a bralam wtedy po 1 tabletce,tylko niepamietam jak dlugo bo to 5 lat temu ..
A teraz mialam zalecanr polwke tabletki od 2dc do 5dc wlacznie i w pierwszym cyklu na Clo ciaza i na szczescia prawidlowa dawka byla;-)
Inseminacji nie mialam,ale przypuszczam ze schemat podobny bedzie ze tez pare dni Clo bedziesz brac zeby jajeczka ladniejsze byly;-)

Dominika wrzuc mi tytuly na PW bo ja juz w lozku leze bo jutro o 4 pobudka a zanim wroce z pracy zginie w postach ...

reklama
Julia, wysłałam Ci PW z tytułami książek.
Zmykam się połozyć, mój synuś śpi od jakiś 30 minut, a mnie jajnik zaczął" mędzić"..
Asia, Ula - postaram się jutro zatestować, no chyba że zdrowy rozsądek weźmie górą- to wtedy się wstrzymam ;)
Dobrej nocki, a Tobie Asik i wszystkim "zafasolkowanym" życzę bezpiecznej nocki ;)

hey dziewczyny ja na szybko . ten infolic nazywa sie inofem ?? czy jakos inaczej i czy jesli nie to ten inofem tez moze byc ?? bo w niemczech na ebayu tylko takie cos znalazlam i to wlasnie z polski idzie ..

reklama
Sie rozpisaly kobitki no :-)

Asia
Piekny tescior jak z okladki :-) mowisz o sterczacych sutkach? Czyli moze u mnie jest nadzieja bo tez takie mam i cieple bardzo sa i wrazliwe oczywiscie tak jak w poprzednich ciazach :-)

Lalka
Ja clo juz 3 raz biore i kocham ten lek :-) tylko ulotka jest odstraszajaca :-)

Dominika
Poczekaj na mnie z testowaniem do czwartku albo chociaz jeszcze raz ze mna zatestuj co bym sama nie byla :-P

W ogole pachwiny mnie zaczynaja bolec. Dzisiaj tempka maly spadek... czyzby implantacja?:-P i na wieczor bol pachwin? Jak kiedys... albo mi juz na mozg padam i sama sobie objawy moje ciazowe wywoluje psychika ;-)
A i mialam sie pochwalic. Zainstalowalam na komorze bb:-) super dziala i wtedy bede miala was i podczas 1' 5 h jazdy pociagiem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry