reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hey kobietki ...

To kiedy dziewczynki testujecie?

My uskuteczniamy urlop ... bylam mlodym dzis u ortopedy na kontroli ale sie maluszkow naogladalam ;-)

U mnie dziś 17 dc i brzucho cmi od rana jak ba @ grr ... a przez 2 dni jajniki na przemian bolaly ...

Byc moze ;-) pracujemy ...
My kochana nie ruszamy sie ... skwar jak cholerka ... mlody grasuje na ogrodku ... zaraz wode do basenu nalejemy ... i obiados trzeba robić ....

Tinus i Malena trzymam kciuki:) jak wy bedziecie zafasolkowane to chyba padnie rekord miesieczny:)

no oby oby :-):-):-):-):-) u mnie brzuch się uspokoił. co rusz chodzę sprawdzać czy "leci" bo bynajmniej tak nie raz czuję, ale cisza. nie nakręcam się, że to na 100% ciąża bo już mam nauczkę, ale z drugiej strony mam tą "przedziwną nadzieję" :tak::tak::tak::tak:

Tinuś trzymam za nas obie kciukasy &&&&&&& no niech ten rekord padnie :-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry