Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gabis ciekawa teoria? Ale moze cos w tym jest? A moze tylko zbieg okolicznosci...
Moja corka miala powyzej 150 a syn tak kolo 140... no to zobaczymy co bedzie u Ciebie
To jutro chce piekne zdjecia tescikow;-);-);-)
Gratuluje wizyty;-)
Gabis super wyniki ))
Watpliwosci ja tez mialam miec @ tam jak Ty i test juz wyszedl no ale ja mialam owulke bardzo wczesnie... wysylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~
Dzień dobry :-) u mnie wieści nie najlepsze :-( test robiłam i niestety tylko I kreska :-( tyle zamieszania zrobiłam i lipa :-( chyba zostanę tu z tego forum jako ostatnia i "zgaszę światło" :-----( nie mi nie wychodzi :-( nawet dziecka nie jestem w stanie urodzić :---( szok!!!!!!!!
Mimo wszystko trzymam kciuki za wszystkie testujące :-)
Tinuś a jak u Ciebie????
Julia dam znać kiedy następna @, możesz mnie przepisać na sierpień tylko na razie bez daty.
malena, słoneczko, nie przejmuj się i nie mów tu takich rzeczy :*
Wcale nie będziesz ostatnia, po prostu to nie Twój czas !
I nie, nie narobiłaś zamieszania, każda z nas jak jej się tylko spóźnia @, albo widzi jakieś 'ciążowe' objawy robi sobie nadzieje, to naturalne.
Jestem z Tobą i trzymam kciuki za następny cykl !