• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Milgocka gratuluje.
Aschlee to troche powakacjuj teraz;)
Anna ciaze biochemiczne sie zdazaja . Sama mialam 2 a na pewno 1 raz.- potwiwrdzona beta. Tak sie zdaza. Ciaza z jakiegos powodu sie nie utrzymuje - najczesciej to wadliwy plod ( tak dziala natura) a czasami sa inne przyczyny. Lekarz ma racje jesli by sie powtarzalo trzeba szukac przyczyny. - czasami sa to bakterie np. Beztlenowe a czasami inne prozaiczne przyczyny. Natomiast pojedynczy przypadek o niczym nie swiadczy

Ostatnia edycja:
Anula dobrze. Poki co bez specjalnych objawow poza zmeczeniem czasami bolami brzucha. Rano troche blee ale to pewnie z glodu. A tak specjlanych objawow brak. Jutro ide do gin

Dzień dobry;-)
Zaglądam a tu takie wieści Milgocka kochana gratulacje !!!!!!! Beta na pewno będzie piękna;)
Inofolic na forum wprowadziła anula1988 i on naprawdę działa sama zaszłam w 1 cyklu stosowania i daje popalić..
jajniki pracowały jak szalone i czuć je było jak trzeba:tak:
A co do brania to ja zaczęłam od 7dc po 2 saszetki dziennie- najlepiej zacząć brać na początku cyklu.
majdaczku jak tam????? inofolic pomógł????????????
Dziewczynki buziaki dla wszystkich !!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry