Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anna ... no oby oby ... mi sie cos wydaje ze w tym cyklu to ovu musiała być wcześniej ... dzis i wczoraj odczywalne jajniki w sumie non stop a po wysilku na maxa ... wczoraj jakies takie ciagniecie przed wczoraj bol jak na @ a wcześniej to znowu przez 2 dni jajniki ... chryste
Ja mam dłużej do czekania bo mam cykle 31dniowe... ale trudno... a jak to z tym inofolikiem czy nie przyspieszy mi on owu, bo sie zastanawiam ze jak zaczne go brac od pt to nie wiem jak to bedzie z owu ...
Dziękujemy za fluidki przydadza sie nam na sierpien
Malena "pije" do Ciebie i Toich negatywnych testow. Zobacz ja robilam test po tescie i jeden negatyw drugi pozytyw. Wiec jest nadzieja!!!!
To chyba padnie rekord na kwietniowkach. Na razie 3 sie ujawnily: Mligocka,Babydust no i ja. Chyba zadnej nie pominelam