• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
nowlasnie jak ktos ma jedno to inaczej, a ja chche chociaz jedno:)

nie do konca sie z tym zgodze :) bo to ze chce sie pierwsze czy kolejne tak samo nakreca i rozczarowanie tak samo boli
po poronieniu gdy staralismy sie o syna to dla mnie byla jak obsesja
przychodzilam do pracy i siedzialam w necie i szukalam wszystkiego co mozna zrobic aby zajsc jak najszybciej , pracowalam jak juz terminy byly prawie zawalone, w domu kladlam corke spac i znowu do neta siadalam, o niczym innym nie moglam myslec dobrze ze szybko sie udalo bo pewnie w psychiatryku bym wyladowala
teraz ze mna tez lepiej nie bylo ;)

nie do konca sie z tym zgodze :) bo to ze chce sie pierwsze czy kolejne tak samo nakreca i rozczarowanie tak samo boli
po poronieniu gdy staralismy sie o syna to dla mnie byla jak obsesja
przychodzilam do pracy i siedzialam w necie i szukalam wszystkiego co mozna zrobic aby zajsc jak najszybciej , pracowalam jak juz terminy byly prawie zawalone, w domu kladlam corke spac i znowu do neta siadalam, o niczym innym nie moglam myslec dobrze ze szybko sie udalo bo pewnie w psychiatryku bym wyladowala
teraz ze mna tez lepiej nie bylo ;)

słuchaj, takie jest moje zdanie bo ja w ogóle nie mam dzieciątka, a pragnę go z całego serca. wiem, że przy każdym następnym tak samo się go chce jak za pierwszym razem, ale mnie chodzi o to, że mimo wszystko niektóre z Was już sowją pociechę mają :-):-) i co by się nie działo, wiesz że już masz dla kogo żyć :-)

Babydust moze i masz racje:) ale wiesz nam ktore nie maja ani jednego dziecka to wydaje sie ze jest inaczej...:) nie mowie ze wam jest latwiej bo pewnie ze tak samo boli...
I ludzie w naszym otoczeniu inaczej patrza na nasze malzenstwa jak widza ze nie mamy zadnego a jak widza ze jest chociaz jedno...

Tak jak Malenia mowi jak sie ma jedno to wiadomo juz ze ma sie dla kogo zyc:) I rodzina juz mozna powiedziec jest pelna... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry