• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mligocka gratuluje jeszcze raz :) przypomnij ile sie staraliscie? Mi test wyszedl 10 dni przed @ z popoludniowego moczu ale tylko dlatego ze owu sie przesunela i do zaplodnienia doszlo wczesniej a test byl bardzo czuly.

Milgocka, kasik tak sie ciesze z waszych 2kreseczek wszystkie ktore sie troszke dluzej staraly ivzaszly w ciaze daja mi duza nadzieje :*

Aschlee Anula ja tez sie tu czasamivtak czulam dlatego malo sie odzywalam ale wtedy bylo jeszcze gorzej bo ciezko bylo sie "wkrecic" w rozmowe :)

Ja mimo wszystko czuje ze mi inofolic nie pomogl bo zostalo jakies 5dni do @ a ja czuje sie jak zwykle :P po takim czasie to ja juz sie w ogole nie potrafie nakrecic chocbym chciala :P

Tylko 5 dni do @? (bo na wykresiku masz 4 dni do owu)...
Moze jak sie juz nie bedziesz nakrecac sie uda... znajdz sobie jakies zajecie przyjemne:) Ja mam swoje szydelka:) i teraz prawko:)

1406643546_tw1ai8_600.jpg

reklama
Lubie jak sie duzoo tu u nas dzieje ;-) ...

Kurcze nim sie obejrzymy to staraczek nam zabraknie bo wszystkie "zakropkowane" będziemy ....

Zaplanowalam sprzątanie auta ... odkurzam to i tamto ... burza,deszcz leje na maxa ... ale swierzo ... dziecie owocki wcina i baje oglada ...chata ogarnieta,pranko wyprane,mezus niedlugo wraca ... naleśniki dzis trzasniemy na obiad bo nie chce mi się tworzyć ;-) ...której kawusie zrobić ? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry