reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tabasia no boje sie tego dochodzenia do siebie ale nie chcesz wiedziec ile ja dochodzilam do siebie po porodzie silami natury. Niektore dolegliwosci odzywaja sie do dzis a 14 lattttt minelllllooooo ;-) bedzie co ma byc. Wazne ze dzidziol w brzuszku :-D

Motylku kochany jak tam u was. Kiedy masz tego kardiologa??

Milgocka GRATULACJE :))! aż sama po Twoich wpisach nie widze nastepnego cyklu bez inofolicu :)

Niestety w tym cyklu już wiem że się nie udało - przyszła dzisiaj @ i utwierdziła mnie w tym że mam cykl 28dni - jestem 2 miesiace po odstawieniu tabletek anty i teraz już wiem ze nic sie nie zmieniło z cykli przed nimi, ale to że sie nie udało to sie nawet nie dziwie - zaczelismy tak niesmiale juz pod sam koniec i nie wdrazajac sie (bo w sumie łatwo pewnie bedzie) myślałam ze a nuż widelec się zachaczy :) wiec od teraz już nie popuszcze ale tak jak już mówicie - postaram się bez spinki, musze się jakoś uspokoic :)

Córeczka ma 4 latka wiec przydałoby się rodzenstwo - już sama prosi więc nawet gdybym nie chciała to wyboru nie mam a mąż marzy przynajmniej o trójce :)) Jeśli tylko Bóg da hehe :)

Każde II kreseczki jakie wychodza u Was rzeczywiście traktuje się prawie jak swoje - niesamowicie cieszą :-)

Aha - prosiłabym o dopisanie mnie do listy staraczek na sierpień - dziś 30.07 pierwszy dzień miesiączki - cykl 28 dni - określam jeśli by sie przydało do wypisania daty przy moim nicku :)

Wybaczcie bo czytam i czytam odnośnie całego cyklu - jak to dokładnie wypada - kiedy najlepiej się przytulać co by najbardziej trafic w odpowiednie dni? Jeśli mniej wiecej króciutko ktos by mógł mi to przedstawic.

Aschlee no to trzymam mocno kciuki&&&&&

Archea witam i jutro z rana zaktualizuje liste;-)
Co twoich pytsn to nieodpowiem bo niewiem,ale jesli chcesz wiedziec w przyblizeniu to wez poszukaj kalkulator dni plodnych nakresli ci troszke;-) wiadomo ze tylko z obserwacji organizmu mozna zobaczyc kiedy owolka jest ale ja korzystam z kalkulatora hihi

Rurka prosze ladnie daj znac...mam do niej numer to chyba jutro napisze jej sms ze myslimy o niej i niech daje znac nam;-)

Kurcze Rurka czekamy z niecierpliwoscia!!
Archea jez mam dziecie czteroletnie ale on rodzenstwa nie chce :)) chociaz powoli widze pewien postep bo mam zainstalowanego asystenta ciazowego w telefonie i sam codziennie podglada jak dzidz sie rozwija :D
Asia nie ma reguly jedne dochodza szybko drugie nie. Wszystko sprawa indywidualna. Sluze pomoca jakbys o cos chciala zapytac :)

Zmykam na gore odpoczywac bom sie narobila fachowiec skonczyl podlogi i musielismy ogarnac.
Dpokojnen nocki. Do juterka.

reklama
Tabasia to napewno tak jak mówisz bedzie z coraz to wiekszym optymizmem podchodził do rodzeństwa :) aż sama w stosownym oczywiście momencie poszukam takiej aplikacji na telefon - świetna sprawa :))
Odnosnie kalkulatora to juz sobie tam wpisywałam i własciwie po 14 dc mi wychodziło - bo jako sama to nigdy nie czułam owulacji (chyba że nie przywiazywałam do tego takiej uwagi) ale w tym miesiacu chyba nie bede az tak wyszukiwac w moim organizmie tego dnia - zeby sie nie sprezac za bardzo :rofl2:

Miłego wypoczynku i wszystkim owocnej nocy zycze !! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry