Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam dziewczyny z samego rana
Ja nie wiem, co się ze mną dzieje, od paru dni chodzę taka senna, że wystarczy że siądę gdzieś na chwilę i zamknę oczy a już odpływam...
wczoraj byłam tak padnięta, że mi się pomyliło.... zaczynam 6 miesiąc, a przecież trymestr trzeci zaczyna się do 7 miesiąca.... przepraszam za zamieszanie
Asiu kardiologa mamy na 21.08 bo tak doktor kazał sie zapisac.. tylko musze jeszcze skierowanie załatwic bo tak to trzeba by było płacic grube pieniadze..
Mychunia 6 miesiac tez jest powodem do gratulacji :-)
Motylku uuu to zalatwiaj koniecznie.
A anula siedzi cicho jak mysz pod miotla ;-)
U nas boska pogoda chmury i tylko 21 stopni wiec jak w raju. Ja krew juz dzis oddalam, sniadanie zjadlam teraz kawka i nogi na stol. Dzis nic nie robie :-)
O kurcze a co jego tyle nie ma. Ja ostatnio nie gotuje bo tak mi sie nie chce. Nigdy tak nie mialam :-( ale dzis tez nie gotuje bo jutro jedziemy na Mazury na wesele wiec zjem bulki