reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia ale Franio ma fajny domek. Pozazdroscic ;-)

To i ja przesylam pozdrowienia od Hani lub Ignasia :-D

Ps. Dzis jest maly. Zauwazylam ze jak duzo pracuje to jest wiekszy i napiety, a jak mam luzik jak dzis to jest taki w wersji mini hihi

Załączniki

• 1406810277339.jpg
    1406810277339.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Julia... właśnie przecytałam sms..... nooo sorki juz piszę co i jak!!!!!!

No więc... dzidziol został jeden tzn. jeden się zarodek podzielił.. ale już pieknie rośnie i serduszko puka sobie :happy: widziałam małe pik pik wiec bardzo jestem zadowolona :rofl2: wstepny termin porodu 19 marzec 2015r (tak więc moje wyliczenia były błędne aż o jeden dzień :laugh2:

Teraz tylko modlę się aby do marca mój malutki skarb pięknie i zdrowo sie rozwijał :happy: A boję się bardzo...

dzięki mychunia :happy:

motylkowa no widzisz a u mnie właśnie sie skończyła nawałnica jakas przeszła... ale tak gwałtownie jak przyszła tak smo nagle sie skończyła... a jakies urwanie chmury dosłownie było...Zuzolina śpi... ale jak tylko oczy otworzy i pokarzę jej kałuże to gumaki w ruch i przed blok pędem :-D:-D:-D:-D Ja tam najchetniej to na bosaka bym ją pusciła ale psy wszędzie się załatwiają, szkła leżą... ehhh to nie przed domem jednak.... Zuz ma zawsze frajdę jak na działce wodę z basenu spuszczamy ojjj wtedy to obie ganiamy po trawie ja to drugi dzieciak wtedy razem z nią :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry