reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka - masz Zuzie:)
ja jakbym miała córkę to też chcę dać jej na imię Zuzanna (piękne imię a na drugie Michalina):):) a chłopczykowi Michał (po moim dziadku):)

Słuchajcie dziewczyny - dzis moj pierwszy dzien z Inofoliciem - wlasnie mi przyszedl z apteki ale... no wlasnie ale... smakuje jak woda... zwykla woda, tzn po rozpuszczeniu w wodzie - nie ma smaku ???

reklama
I my juz w domu ;-) baja super ... obiad na szybko puchcimy....

Mychunia, Asiu jak ja uwielbiam brzuszki ciazowe,moge patrzec i patrzec .... jak ja wam zazdroszczę ;-)

Rurka no i to sa wspaniale wieści ;-) dbaj i was i się nie stresuj ;-) ....

Dziewczynka pracujacym zycze coby czas zlecial raz raz ... mi to urlop sluzy ;-)

Wiecie ja tam na luzie nie ... dzis 19dc ... ale brzucho cmi nadal i jajka odczywalne,zwłaszcza po wczorajszym przytulanku ... no i tak w pakiecie sutki jakby bardziej teges ... no ale tak zdrowo o tym mysle .... jednak nie da sie nie obserwowac ciala ..

Kawka ? Zaparzylam właśnie ;-)

rurka tylko korzystaj jak bedziesz w potrzebie
wiem jak takie chwile zwatpienia sa uciazliwe :( i jak trudno samemu sobie z tym poradzic

no i fajny podpis przy suwaczku :) hehe ja powinnam miec widzimy sie w kwietniu i nie ma innej opcji :)

Ja juz po "pracy" :) ja dla synka imiona dwa mam juz dawno wybrane Aleksander albo Nikodem :) dla dziewczynki chyba Wiktoria .. no ale narazie to ja sobie moge imiona wybierac a dzidzi jak nie bylo tak nie ma :P

Witajcie!
Dziewczynki wczoraj wieczorem napisałam post, ale cholera się skasowała i już nie miałam siły pisać po raz kolejny.

Mligocka-
gratuluję Ci bardzo baaardzo mocno! Nawet nie wiesz jak czekałam na taka wiadomość od Ciebie!

Asiu, Ewelinka, Mychunia- Kochane brzusie macie takie słodkie, że napatrzeć się nie można!

Wątpliwości, Aschlee
- życzę Wam z całego serca, oby to były Wasze szczęśliwe cykle! Tak długo czekacie, już najwyższa pora, aby się to zmieniło!

Rurka- gratuluję Ci serdecznie! Oby dzidziolek był bardzo silny i zdrowy!

AnnaMaria- Inofolic faktycznie mało ma smaku, ale to chyba mało ważne, prawda? Najważniejsze, aby przyniósł efekt!

reklama
hejjjj :-):-) no no, widzę ze już imiona poszły w ruch :tak: ja oczywiście tez już od dawna mam wybrane - szkoda tylko, że nie ma komu ich nadać...jeszcze będzie czas ;-) dla córci Alicja - obojgu nam się podoba, co do chłopca to mnie się Leoś podoba, a mojemu K chyba nie do końca :szok::-D ale na to trzeba będzie poczekać bo już coś zaczyna się dziać - powolutku zaczyna się sączyć :-( no niestety, znowu się nie udało :-( no cóż, nowy cykl, nowe nadzieje i szanse :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry