reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula dobrze pamietam ze ty z Poznania?
Tylko mysle co tu powiedziec by dostac te l4...;/ jak ja tego nie lubie;/

Dziewczyny ktore zazywaly Infolic mam pytanie do ktorego momentu sie go pije? do ktorego dnia cyklu? czy przez caly cykl?
Znajomem polecilam pic 2 razy dziennie bo miala juz dwie inseminacje i polecilam jej wspomagacz:)

Witam dziewczyny :)

Jestem trochę niepocieszona, bo OvuFriend wykryło mi owulacje w piątek :/ a ewentualne <3 było w środę, bo później to już dopiero sobota i niedziela...aczkolwiek robiąc w piątek test ovu był negatywny więc nie wiem co jest na rzeczy :/

Nieodzywałam się cały weekend, bo w sobotę byłam od 5 rano w pracy, a później to próbowałam jakoś przeżyć ten cały dzień. Z TŻ wzięliśmy się za mycie autka a później ze znajomymi wyszliśmy na miasto ;)
Także weekend w miarę udany.
Co u Was się działo? ;)

Witam :)
Julia ja inofolic bede pic do konca cyklu:)
Narazie nie zauwazylam zadnych nowych zmian po ino (chyba ze wliczyc zmiane w sluzu, jesli w ogole wplywa na sluz - bo zauwazylam go wiecej a przewaznie mam bardzo malo, juz po 2dniu z nim (7dc) zaczal sie sluz - narazie kremowy....) ... juz 10dc czas niech mija :)

POZDROWIONKA :) KCIUKI ZA II dla nas wszystkich.... :)

Dzień dobry ;-)

Jula ja ze Szczecina ;-)

Schwaty dlatego ja nie licze ani nic bo zawsze wielkie g... z tego było ... teraz jak jest?kiedy byla ovu...powiem Ci ze nie ma pojęcia ... nic nie wiem, przytylanki były i sa wtedy kiedy mamy ochote ...

Asiu no to super..a o której wizyta? Moze jakies podglądanie będzie ;-)

Motylku milego

reklama
testy owu narazie negatywne ale zauwazylam ze ta druga kreska coraz ciemniejsza z dnia na dzien (robie sobie czesciej bo kupilam hurtowo kilkadziesiat szt:)) - jesli coraz ciemniejsza i bedzie w takim tempie ciemniec to oznaczałoby wczesniejsza owu... zobaczymy czy sie sprawdza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry