reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczek to trzymam &&&& zeby tescioch ciemnial;-)

Asia &&&& za wizyte

No ja na opiece,a powiedzcie mi dziewczyny lekarz zalecs dziecku spacery jak bedzie juz zdrowsze czy na opiece na dziecko mozna chodzic?

reklama
majdaczek cudowne wieści!!!!
skoro test 25 wykrył hormon i jest bladzioch.... to nie lepiej Ci lecieć na beta hcg zamiast kase na jeszcze kilka( bo na pewno na jednym sie nie skonczy) testów wydawać...a tak badanko i wieczorkiem już masz pewność...

Majdaczek fantastycznie!! Mi wyszedl bladzioch 10 dni przed @ ktora miala przyjsc jakos wczoraj lub dzis.

Aschlee jak tam? Te hormony dobrze wyszly bo nie wiem czy nie przegapilam...

Milego dzionka. Ja dzis wolne :)

rurka wiem, że byłoby lepiej iść na betę, ale nie dość, że się tak strasznie boję :), to nie wiem gdzie ją zrobić, bo tam gdzie Ja chodzę do przychodni, jako pielęgniarka pracuje teściowa mojego brata, na pewno będzie się dopytywać po co robię badania, a Ja nie chcę, żeby ktoś wiedział. Napisz mi jak możesz jak nazywa się dokładnie to badanie i jakie są koszty, zadzwonię w inne miejsce i może jutro rano przed pracą podskoczę.

Witam się i ja :-) u mnie już dziś 4 dc :-) leci ;-) od jutra mam brać clo i ciągle się waham :confused::confused::confused: jeżeli się zdecyduję to na pewno na 1 max tabletkę dziennie. boje się tych torbieli bo trza je potem leczyć tabletkami anty i znowu ze 3 miesiące w plecy :szok::szok::szok::szok:
Majdaczek trzymam kciuki aby kreska ciemniała &&&&& :tak::tak::tak::tak:

Julia moja @ to nie wiem kiedy będzie, od 16 dnia mam brać przez 10 dni dupka także jakoś potem ma być @ o ile będzie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Miłego dzionka :-)

Shawty ja tam nie wiem... dlatego robie testy prawie codziennie i bede wiedziala czy w ogole dzialaja:) tyle wiem ze jak robilam wczesniej to byla tylko jedna kreska a teraz powoli pojawia sie druga wiec tyle dobrze ze cos tam chyba zaczyna wykrywac chociaz to i tak liczy sie jako negatyw... :) I tak mierze tempke codziennie i obserwuje sluz... i jak tylko bede cos podejrzewala ze zbliza sie owu (nawet jak testy wyjda negat a sluz czy tempka bedzie mowic ze owu albo odrwrtonie jak testy wskaza owu a inne nie) to przytulamy sie :)... bede wiedziala przynajmniej ze wykorzystalam wszystkie szanse:) tak bardzo chce zobaczyc bladziocha na tescie ciazowym :) musi sie udac... (wczoraj pojechala mi znajoma tzn mojemu mezowi ze chyba ślepakami strzela - bo sie wygadal ze sie staramy i narazie niestety nic) :/

Majdaczek gratuluje !!:):) a ile sie staraliscie?

AnnaMaria my staramy się 4 cykl, mamy już dwójkę dzieci i przy oby dwóch udało nam się za pierwszym razem, a teraz musimy uzbroić się w cierpliwość :) Na razie nie gratulujcie mi, bo nie wiem co będzie dalej, to dopiero 1 bladzioch, a różnie z tymi testami bywa. Nie wiem w ogóle co o tym myśleć, tak strasznie się boję, że za bardzo się nastawię, a potem i tak nic z tego nie będzie...

Dziewczyny, ja nie wiem chyba nie umiem badac sluzu... wczoraj byl bialy... kremowy... dzisiaj tak jakby przezroczysty jak woda i leciutenko rozciagliwy co to znaczy? ze juz niedlugo plodne? Czyzby inofolic przyspieszal owu? i albo juz wariuje albo cos zaczynam czuc jajniki ale tak lnarazie leciutenko...

Majdaczek fajnie bo masz juz swoje pociechy - i to za pierwszym razem ... wow... jak jest bladzioch to jest cos na rzeczy:) na pewno bedzie wszystko dobrze:)
wiem ze lepiej za szybko sie nie cieszyc u mnie tez byl bladzioch ale potem @ i lipa... wtedy myslalam ze jak bladzioch to tez negatyw wiec sie nie przejelam dopiero pozniej jak sie dowiedzialam ze to moglo byc to ... i teraz nawet jak bladziocha zobacze tez nie bede sie cieszyc za szybko...

Ty przynajmniej wiesz ze wszystko z wami ok bo ju dzieci macie a takie osoby jak ja co staraja sie o pierwsze to jest zawsze ta obawa czy w ogole sie uda... bo moze cos z nami nie tak...

Ehh chcialabym tak zajrzec w przyszlosc i uspokoic sie widokiem ze mam dzidzi:) boje sie takiej przyszlosci w ktorej wyjdzie ze nie moge miec dzieci albo moj maz... czesto o tym mysle ale tego nie chce tfu tfu...

Ostatnia edycja:
majdaczek cudowne wieści!!!!
skoro test 25 wykrył hormon i jest bladzioch.... to nie lepiej Ci lecieć na beta hcg zamiast kase na jeszcze kilka( bo na pewno na jednym sie nie skonczy) testów wydawać...a tak badanko i wieczorkiem już masz pewność...

Popieram Rurkę - mi test czułości 25 pokazał bladziocha w 13dpo (czyli 26dc), do tej pory trzymam na pamiątke. Na betę poszłam dopiero 2 dni pozniej i była 173. Także Majdaczku wygląda na to że się udało :-):-):-):-)

Dziewczynki które staraczki wpisać na kwiecień 2015?? Pogubiłam się :sorry2:

reklama
AnnaMaria jak jest wodnisty, lekko rozciągliwy, to najprawdopodobniej zaczynają Ci się płodne dni, Ja przynajmniej tak miałam, jak dochodziło do owulacji to śluz przypominał białko kurze i był bardzo rozciągliwy. A najlepiej to rzuć to w cholerę, nie licz, nie obserwuj, nie mierz, Ja w tym cyklu tak zrobiłam i dobrze mi z tym. Dzisiaj dopiero policzyłam na palcach, który to dzień cyklu, a tak do tej pory żyłam w nieświadomości :)

iwo dziękuję za słowa otuchy, dawno się tak nie bałam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry