reklama

Staraczki 2014 :)

rurka cieszę się, że ciasto Ci wyszło :tak:

majdaczku ja robiłam test trzy dni przed terminem i jak był tylko bladzioch leciałam na betę, więc Tobie też radzę :-D na betę nie trzeb być na czczo :tak:

Polsie witaj :-)

reklama
Majdaczek :-Drównież już po cichutku gratuluje i trzymam mocno kciuki - leć na bete :)) ! :-)

Polsie oczywiście witamy Cię cieplutko :)

U mnie coś postraszyło burzą i przeszła chyba obok bo się rozjaśnia - a liczyłam znów na małą dawkę tego pięknego zapachu po burzy, który tak uwielbiam :))

Dziewczynki no to trzaskajcie betki - kciukasy zacisniete :) ...

Mlody na ogrodku z kumplem grasuje ... a ja podlogi pomylam... zmeczylo mnie to ;-) ... zaraz jakis obiadek zapodamy .... tylko co hmm ...
Kurcze auto mi sie skrzaczylo ... grrr nie wiem czy nie naprawic i sprzedac ...

Gabis wspolczuje ... nam ten skwar daje czadu a co dopiero w 2paku .... no ale ciesze się ze wszystko w porzadku ... brzusio rosnie ? Jak syneczek?

Anula1988 hop hop ?

Witam :)

Jestem nowa na forum :). Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona :).
Pare slow o mnie. Niedawno z narzeczonym podjelismy decyzje o staraniu sie o dziecko. Dla obojga to wielkie marzenie- numer 1 do spelnienia. Razem jestesmy od ponad roku. 5 lat temu stracilam pierwsza ciaze. Teraz wiem, ze jestem z wlasciwym, tym jedynym mezczyzna u boku, ktory ma te same pragnienia co ja :). Przeogromnie marze o dziecku :), mam nadzieje, ze wkrotce bede mogla cieszyc sie z upragnionych dwoch kresek :). I latwiej bedzie mi oczekiwac na ta chwile w Waszym gronie :).
To tyle na poczatek.
Witam Was wszystkie :)

witaj jazza :happy::happy:
wpisz od razu termin najbliższej miesiączki to julia Cię wpisze na listę staraczek :-)...trzymam oczywiście kciuki, żeby @ już nie przyszła a zamiast niej pojawiły sie piękne tłuściutkie II

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry