Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majdaczekrównież już po cichutku gratuluje i trzymam mocno kciuki - leć na bete ) ! :-)
Polsie oczywiście witamy Cię cieplutko
U mnie coś postraszyło burzą i przeszła chyba obok bo się rozjaśnia - a liczyłam znów na małą dawkę tego pięknego zapachu po burzy, który tak uwielbiam )
Dziewczynki no to trzaskajcie betki - kciukasy zacisniete ...
Mlody na ogrodku z kumplem grasuje ... a ja podlogi pomylam... zmeczylo mnie to ;-) ... zaraz jakis obiadek zapodamy .... tylko co hmm ...
Kurcze auto mi sie skrzaczylo ... grrr nie wiem czy nie naprawic i sprzedac ...
Gabis wspolczuje ... nam ten skwar daje czadu a co dopiero w 2paku .... no ale ciesze się ze wszystko w porzadku ... brzusio rosnie ? Jak syneczek?
Jestem nowa na forum . Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona .
Pare slow o mnie. Niedawno z narzeczonym podjelismy decyzje o staraniu sie o dziecko. Dla obojga to wielkie marzenie- numer 1 do spelnienia. Razem jestesmy od ponad roku. 5 lat temu stracilam pierwsza ciaze. Teraz wiem, ze jestem z wlasciwym, tym jedynym mezczyzna u boku, ktory ma te same pragnienia co ja . Przeogromnie marze o dziecku , mam nadzieje, ze wkrotce bede mogla cieszyc sie z upragnionych dwoch kresek . I latwiej bedzie mi oczekiwac na ta chwile w Waszym gronie .
To tyle na poczatek.
Witam Was wszystkie
witaj jazza
wpisz od razu termin najbliższej miesiączki to julia Cię wpisze na listę staraczek :-)...trzymam oczywiście kciuki, żeby @ już nie przyszła a zamiast niej pojawiły sie piękne tłuściutkie II