Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
majdaczek ty cholero jesteś w ciąży !!!!!!!!:-):-) Superrrr &&&&&& za bete !!!!!!!!!
Mi pomógł inofolic asi a tobie mój coś w tym jest
anula88 tak byłam u lekarza jest serduszko wszystko dobrze rośniemy sobie :-)
Dziękuję Wam dziewczyny. Ja jak na razie w to nie wierzę i chyba długo nie uwierzę. Muszę chyba mieć wszystko udokumentowane, żeby w to uwierzyć. Jak na razie to dręczą mnie myśli, że to wszystko nie prawda i następny test nie pokaże niczego, denerwuję się dzisiejszą betą. Wyniki będą pewnie dopiero jutro, bo pojadę na nią dopiero po południu. Ale nerwy. Jak przeczytałam Wasze posty, to łzy mi popłynęły, ale Ja głupia jestem...
KasikP czy Ty powtarzałaś wynik bety? Jeżeli naprawdę jestem w ciąży, to będę pamiętać zawsze o Tobie i Twoim inofolicu
Zobaczymy czy u mnie sen sie sprawdzi i czy inofolic u mnie podziala jak narazie zaczelam dni plodne - sluz na to juz wskazuje rozciągliwy mocno... testy owu narazie negatywne... Tempka - co o niej myslicie?
majdaczek - ja identycznie miałam..jak robiłam kolejny test to tak strasznie się bałam, że wyjdzie negatywny...że na początku faktycznie negatywy widziałam...stres był naprawdę bardzo duży ... dlatego też teraz (mądry polak po szkodzie) odradzam kazdej dziewczynie robienie kilku testów...lepiej iść na beta hcg
A Ty kochana uwierz w to że jesteś w ciąży bo to fakt niezaprzeczalny :-)
Anno moze test pokaze na dniach owulacje jestek kiepska w te klocki...nigdy niemusialam sie zaglebiac bo zajscie w ciaze do tej pory niebylo problemem:-)
A musze wam przyznac sie ze my sie niezabezpieczamy i stosunek przeryeany jest wtedy gdy jest polowa cyklu...a do konca jest gdy zaraz po @ jestesmy i pod koniec.
A w niedziele do konca bylo...niby kalkulator pokazal ze to juz te dni plodne oczywiscie domniemane hehe...no zobaczy co los przyniesie hehe.
Przepraszam jesli przekroczylam granice...
mam pytanko do dziewczyn robiących betę, chyba nie będę jej powtarzać, bo nie chce się jeszcze bardziej denerwować, jeżeli dzisiaj jestem 5 dni przed spodziewaną @ 27dc, to mniej więcej jaką powinnam mieć będę zakładając, że jestem w ciąży?