reklama

Staraczki 2014 :)

No i ciekawe kiedy teraz będzie... bo w sumie śluz bardzo rozciągliwy, lekkie kłucie igiełką a testy owu negatyw (tylko blada kreseczka)... no chyba że ja je źle robię... jak dostanę @ a owu się nie opóźni (o ile w ogóle będzie) to @ będzie szybciej bo w tamtym miesiącu takie objawy miałam dużo później...
myślałam sobie że tyle czasu jeszcze muszę czekać a tu masz wcześniejsze objawy.... aż dlatego mi się śniło ze zaszłam w ciąże ale wydawało mi się to niemożliwe z racji tego że nie w te dni co myślałam tylko szybciej... proroczy sen ? czy już prawie opętanie:) heh... na wszelki wypadek na razie nie wierzę testom:)

reklama
A czy to normalne ze mam temperature podstawowa taka niska? zaledwie 36,20 (mierzona dopochwowo o godz. 5.10 rano - bo pod pacha to ponizej 36)

Później w ciągu dnia idzie ku górze nawet do 36.91 do wieczora... ale wiem ze to sie nie liczy.

Jazza ja sobie nakupilam testow i owulacyjnych i ciazowych na pare miesiecy (hurtowo taniej) :) wiec pewnie bede przed @ robic je... ale juz sie nie dam w konia zrobic - jak wyjdzie negatyw i nawet blada kreska nie bedzie) to bede wiedziec ze lipcia z tego:) tak jak w tamtym cyklu :) @ nie przychodzila, zero objawow na @ co sie niegdy nie zdarzylo i co mnie troche zmylalo ale testy negatywne i sie one nie pomylily:)

Julia
Tak właśnie robię teraz i obserwuję że spada:) (dlatego na razie uznaje tylko ostatnie 5 temperatur: 36,25, 36,23, 36,27, 36,17, 36,12 ... zobaczymy co będzie jutro:)

Majdaczek równiez &&& :)

reklama
annamaria89 temperatura spada oznacza ze zaraz będzie ovu wiec działajcie tym bardziej ze jajnik kłuje i śluz jest nie ma na co czekać żołnierzyki muszą działać:-) jeśli w najbliższych dniach temperatura będzie się podnosić wyżej znaczy że jest po ovu.
majdaczek &&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry