• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiecie co dziewczynki ... ciesze sie "waszym szczesciem" ... i to strasznie...tak wszystkie idziecie jak burza do przodu z testami,betami i brzuszkami .... az mnie "chwila" zalamki chyba dopada .... i pytanie bez odpowiedzi ... kiedy mi sie uda .... dalam na luz w tym cyklu
.. ale przeczucie mam ze juz chyba całkowicie bede musiala dac na luz bo ciągle nic z tego nie wychodzi .... ehh
.. wiem wiem,glowa do gory etc ... no ale "zycie zyciem" ...

To co jutro rano ? Czy testa nie masz?

No wlasnie nie mam testa, ale kupie jutro jak tylko @ nie przyjdzie :) nie kupowalam, aby nie zapeszyc :) ale jutro jak dalej bedzie cisza robie bez dwoch zdan :)

ja tez taka niska mam :) podstawowa 36,2 w ciazy 36,8 i mierzylam o 6 rano

jestem po usg :) widzialam pecherzyk na razie tylko ale wedlug Pani doktor wszystko wyglada dobrze nie ma nic niepokojacego :)
i dostalam L4 zeby odpoczywac i dac jak najlepsze warunki maluszkowi
nie wiem jak w pracy to przyjma :(

Super :) gratulacje :)

Wiecie co dziewczynki ... ciesze sie "waszym szczesciem" ... i to strasznie...tak wszystkie idziecie jak burza do przodu z testami,betami i brzuszkami .... az mnie "chwila" zalamki chyba dopada .... i pytanie bez odpowiedzi ... kiedy mi sie uda .... dalam na luz w tym cyklu
.. ale przeczucie mam ze juz chyba całkowicie bede musiala dac na luz bo ciągle nic z tego nie wychodzi .... ehh
.. wiem wiem,glowa do gory etc ... no ale "zycie zyciem" ...

Anula ja tez ciesze sie, ze innym sie udaje i tez zazdraszczam jednoczesnie. Z moim partnerem staram sie sie o dziecko oficjalnie drugi cykl, a nieficjalnie od grudnia :), ale na dizecko czekam juz 5 lat tak naprawde. I kazda @ jest mala zalamka, ale potem wstaje i ide dalej, bo wierze z calego serca, ze niedlugo i ja zobacze to na co czekam przez 5 lat, cyzli piekne dwie kreski, a potem bede sie cieszyc ciaza i macierzynstwem. Wiec uszki do gory, bo nadzieja umiera ostatnia i szczescie jest w zasiegu kazdej z nas, ale musimy w to uwierzyc i dazyc do tego :).

Majdaczku, gratuluję! Cały dzień czekałam aż napiszesz! Ale fajowo....

U mnie nadal w piersiach cisza, tak jakby w tym cyklu pierwszy raz w życiu coś się działo wyjątkowego z poziomem hormonów, nie wiem... Podczas kapieli czuję, że na dole wszystko takie ciasne i rozpulchnione, też jak nigdy... Na test za wczesnie, nie chcę się rozczarować.

No to oby to bylo to :). :-)

Jazza, Anula bardzo mocno trzymam kciukasy!!!!

Babydust super wiesci. Wiesz z tym odpoczynkiem to problem bedzie. Wlasnie z m skonczylismy malowanie wczoraj... do tego praca na caly etat, nie ma kiedy!! Jeszcze dzis mialam ogrom stresow przez jedna taka ktora nie ma swojego zycia i za bardzo interesuje sie zyciem innych :/ nerwow mi naszargala! Ale co tam. Ludzie sa wredni. Szczegolnie samotne baby :))
W pierwszej ciazy mialam rwe od 6tc :( i chyba teraz tez juz sie zaczyna... masakra.

Majdaczek super piekna beta!!!!!!!!!!!!

Babydust gratuluje pecherzyka:) pewnie wypoczywaj kochana:*

Anula88 przytulam, to naturalne ze masz chwile zwatpienia:***

Tabasia wspolczuje rwy kulszowej;/;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry