reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczek- gratulacje ogromne :-D

Anula- kciuki zacisniete :-)

Kurcze a u mnie dalej nic, ale tak sie boje nie nakrecac...jak jutro dalej nic to robie test.. ale jakos nie czuje sie tak jakby sie udalo... ok bedzie co bedzie.. i wyszukuje u siebie objawow..:-) nie nie nakrecam sie :-)

reklama
Majdaczku, gratuluję! Cały dzień czekałam aż napiszesz! Ale fajowo....

U mnie nadal w piersiach cisza, tak jakby w tym cyklu pierwszy raz w życiu coś się działo wyjątkowego z poziomem hormonów, nie wiem... Podczas kapieli czuję, że na dole wszystko takie ciasne i rozpulchnione, też jak nigdy... Na test za wczesnie, nie chcę się rozczarować.

A czy to normalne ze mam temperature podstawowa taka niska? zaledwie 36,20 (mierzona dopochwowo o godz. 5.10 rano - bo pod pacha to ponizej 36)

Później w ciągu dnia idzie ku górze nawet do 36.91 do wieczora... ale wiem ze to sie nie liczy.
ja tez taka niska mam :) podstawowa 36,2 w ciazy 36,8 i mierzylam o 6 rano

jestem po usg :) widzialam pecherzyk na razie tylko ale wedlug Pani doktor wszystko wyglada dobrze nie ma nic niepokojacego :)
i dostalam L4 zeby odpoczywac i dac jak najlepsze warunki maluszkowi
nie wiem jak w pracy to przyjma :(

reklama
Babydust
Super ze pecherzyk widac :-)

AnnaMaria
Ja mam podstawowa mierzona na dole 35,80-36,2 :-) przed owulacja oczywiscie :-) takze nie jest jeszcze taka niska ta Twoja ;-) moj gin mowi ze mam trmperature jak żaba :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry