• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dziewczyny, czy któraś z was się orientuje co można zrobić/ brać w przypadku bardzo mocno wypadających włosów po porodzie? Mozna jakoś wzmocnić...a moze suplementować się czymś? Macie jakiś pomysł?

Gochson dzieki :* ja po tej wizycie zwątpiłam... Juz sama nie wiem co robić czy faktycznie czekać do @ czy wczesniej robić testy... Umówie sie do tej prof, czytałam opinie o niej, ze jest niesamowicie skuteczna, mam nadzieje ze pomoże. Biorę inofolik, nie mierze temp ale i tak czuje kiedy jest ovu... Pozniej włączę acard i luteine ta co mi została...
Chwilowo jestem podłamana, ale Twoje słowa dają nadzieje :*
Blair nie załamuj sie bo jak widzisz poronienia nawykowe nie odbierają szans na macierzyństwo. Ja wiem że doczekam tej chwili gdy wpadniesz ogłosić dobrą nowinę. :tak::tak:

i jeszcze special 4U
https://www.youtube.com/watch?v=yTCDVfMz15M
mimo że mówi o miłości mi zawsze dodawała wiary

Ostatnia edycja:
julia nie, problem nie dotyczy mnie, chociaż pamiętam, ze po 1 ciąży tez mi leciały przez jakiś czas...i jakoś samo rzeszło...jakiś witaminy ogólnie wzmacniajace tylko brałam...ale w tym przypadku nie pomagają...

reklama
Blair mam nadzieje ze ta profesorka Ci pomoze. Ale tak jak pisza dziewczyny jest nadzieja a to najwazniejsze :)

Rurka kiedys czytalam ze wlosy przez okres ciazy wypadaja w mniejszych ilosciach za to po porodzie nadrabiaja :/ mi sypaly sie garsciami az sie przestraszylam. Pozniej samo przeszlo.

Julia wspolczuje!!! Ja nigdy nie mialam zapalenia pecherza az do zeszlych swiat. Sikalam skrzepami krwi!!! Dostalam antybiotyk a po 3 tyg. wyladowalam w szpitalu z atakiem kolki nerkowej. Podobno mialam kamien. Podobno wydalilam. Nie wiem,nie czulam po masie srodkow rozkurczowych.... masakra!!

U mnie dzis w miare spoko. Jeszcze 2 dni i weekend. Juz sie n8e moge doczekac.
Przepraszam nie nadrobie wszystkiego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry