Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bo ja sie o to swoje cisnienie martwie tez :/
cukrzyca juz jest , cisnienie czesto 137/88 wiec sama granica normy a 2 lata temu mialam problemy z watroba wiec tez jakies tam zagrozenie echhh
Babydust
A robilas prooby watrobowe? Cisnienie to konsultuj z lekarzem bo to tez nie za dobrze jest. Bedzie dobrze zobaczysz :-)
Ehh jak ja juz bym chciala zeby bylo jutro wieczorem i wizyta u ginka.... i zeby dobre wiesci byly. A pozniej najdluzsze 2 ttygodnie przede mna.... bbrrr o ile bedzie pecherzyk albo zalamka
Missiiss tak kochanan na maj na maj.. super by bylo jakbysmy razem poszly na maj a dziewczyny by dolaczyly :-). Trzymam kciuki kochana za utro i wierze, ze bedzie dobrze:-);-)
Mychunia kciuki za jutro bedzie dobrze :-)
A ja mialam dlugi pracowity dzien i uciekam spac, bo moj skarb juz spi :-)
Witam dziewczyny. Ja dzisiaj pierwszy raz wstałam do pracy z takim luzem psychicznym. Rozmowę mam już za sobą i wiem, że niedługo sobie będę już odpoczywać w domku