reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej ;)

Moja temp oszalała, dzis znowu spadła wiec nie wiem co z owu tak naprawdę... W każdym razie jak była wczoraj lub bedzie dzis to moze byc pijackie dziecko ;p trochę poszaleliśmy wczoraj tak jak kiedys...

Hana kiedy kolejny test?

Asiu super ze wizyta udana ;) ( czytałam a chyba sie iwypowiedzialam ;p)

Julka jak tak dalej pójdzie z moja owu to bedziemy razem testować ;)

Miss juz niedługo podejrzysz znowu bąbla ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair no to razem bedziemy:0 swoja droga ten twoj cykl taki dziwny:0 ale czasami z dziwnosci sa tez niespodzianki:)
Mowisz ze po pijaku?:)d
No jestem ciekawa wizyty teraz we wtorek mam nadzieje ze owulka bedzie!!!

Hehe pamietam, ja tez wczoraj winko zapodalam, a jeszcze nasz kumpel przyjechał, wiec posiedzieliśmy trochę ;)

Julka raz na pol roku albo wiecej mam taki cykl... Rok temu w sierpniu @ przyszła trzy tyg pozniej niż normalnie. Obyśmy miały lawinę kresek ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Witam się z rana, ściskam &&& za wszystkie pijackie i niepijackie kreseczki ;) Mam jakieś dobre przeczucie że którejś tym razem się uda.
Hana jak poszedł teścior?
Zouza niektóre ciążowe wykresy mają po dwa-trzy spadki temp także nic straconego.

reklama
dzisiaj kiedy? z rancva nie robisz?:)
Daj ladnie znac:)

Witam się z rana, ściskam &&& za wszystkie pijackie i niepijackie kreseczki ;) Mam jakieś dobre przeczucie że którejś tym razem się uda.
Hana jak poszedł teścior?
Zouza niektóre ciążowe wykresy mają po dwa-trzy spadki temp także nic straconego.
no oczywiscie ze zrobilam z rana i..........................................
Piekna tłusta czerwona krecha!!!!!

niestety tylko kontrolna :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry