reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

życzę samych II kreseczek :tak:

ja miałam ciężką noc :wściekła/y: ze dwie godziny mi się tak pokarm cofał do przełyku, że myślałam, iż oszaleje :wściekła/y:potem zaś mały się nie ruszał, a od wczoraj mam więcej dziwnych "plamień" jakby ze śluzu i bóli w pachwinach i dole brzucha, więc już nie umiałam spać :angry: ogólnie w nocy mały bardzo rzadko się rusza i nie wiem czy to dobrze :baffled:

i jestem zła na siebie, bo od tyg mnie ząb pobolewa gł w nocy, ale mi się nie chciało iść do dentysty i teraz cały weekend będę się męczyć :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewuchy w sloneczny weekend :-)

Aschler
Mam nadzieje ze u ciebie wszystko ok. Zagladnij prosze bo sie martwie!

Blair
No z tymi % to cos jest. W 1 i 2 ciazy w owu bylam zapita :-P imprezy w pracy i wieczor kawalerski o taam to bylo grubo ze zygalam jak kot:-D:-D

Dziewczynt testujace
Mega &&&&&&&& i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♥♥ :-)

Julcia
Moim zdaniem dobrze ze 15 dc idziesz :-) a ty jak bierzesz clo? Od 5-9?? Ja zawsze 8 dni po odstawieniu mialam owu. A do do clo na ulotce chyba pisze ze max 6 miesiecy mozna ale moj lekarz nie polecal brac dluzej niz 3 miesiace pewnie dlatego ze wplywa na endometrium. Zapytaj swohego co on o tym nysli :-) &&&& za wizyte pecherzykowa :-) i fluidki ~~~~~~~~~~~~♡♥♡ :-)

Mychunia
A konsultowalas plamienia? Ja bym sie bala ale ja panikara jestem ;-) zdrowka i by plamienia przeszly!

Jak mi niedobrze bbbbrrrr
Niestety w pn do pracy :-\ ale na szczescide do 16 tylko. Szkoda ze kontrol mamy... no i zobacze jak sie bede czula. Na szczescie plamienia zniknely. Ale i tak sie boje. Jak to ja ;-)

Hmm... nawet na ulotce pisze ze przy poznych owu brac od 5dc do 9dc . No ale co lekarz to opinia a ja lekarzem nie jestem ;-) u mnie tez inna sytuacja ciut bo ja w ogole owu nie mialam a po ktoryms clo byla. Ciekawe czy ty masz owu swoja czy po clo bo jak dla mnie masz swoja hmmm a lekarz chcial ja wzbogacic clo??

Kurde teraz to juz niewiem, wy pozniej bralyscie... to jest mojs owu raczej bo cykle mialam po 32-34dc wiec wychodzi ze w 20dc mniej wiecej wiec tak jak teraz...
A Clo dal po to by zwiekszyc szanse na szybsze zajscie ...bede musiala z nim pogadac we wtorek...ze moze zwiekszyc dawke? Lub brac troszke pozniej...i dlaczego od razu mowil o inseminacji?!! Nurtuje mnie to ....
Wogole jak jestem na tej obserwacji to odnosze wrazenie ze niejest zadowolony z tego co tam w srodku sie dzieje...musze z nim pogadac

Hana kurde glupi test;/

reklama
Julcia
No pogadaj pogadaj. Tymbardziej wlasnie jak masz pozna owu to powinien dac od 5-9 dc. I jezeli chce poprawic jakosc owu to pol do jednej calej wystarczy. On nie chce pewnie przesadzic z clo bo latwo jest o przestymulowanie czyli duza ilosc pecherzykow (a co sie z tym wiaze -ciaza mnoga). Pogadaj z nim niech ci wyjasni dokladnie co i jak i po co. A jak nke jestes jego pewna moze by sprobowac raz do i nnego gina sie wybrac? Mam nadzieje ze teraz wam sie uda :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry