reklama

Staraczki 2014 :)

Hej

Ja dzis zaczynam nocki:/

Miss troche czytalam i trudno piec dni bede moerzyc temp po 4 godzinach snu...potem wracam na mierzenie o 4 rano, patrzylas na moj wykres? Temp caly czas praktyxznie utrzymujr sie na 36,5 jestem ciekawa czy po owulacji ona bedzie tak wysoko jak ostatnio?

Zouza ale czapa;/ no to oznacz sobie dzien wczesniej moze juz cos nakresli ?

Hana i jak test zrobiony?;-)

Zouza to podaj date kolejnej @ jak mowisz ze sie zaczela..wstane to ogarne liste;-)

reklama
Hej dziewczyny, wam też tak weekend szybko zleciał?
Widzę że @ poprzyłaziły, ale z drugiej strony zaraz zaczynacie nowe staranka. Może w listopadzie pojawią się przedświąteczne prezenty w postaci dwóch kreseczek. Tego życzę wam z całego serducha ;-)
U mnie 9 dc, już przez weekend trenowałam :-) Najgorzej że mój M będzie musiał na kilka dni wyjechać a u mnie nie wiadomo kiedy ovu będzie. No nic, nie puszczę go i tyle :-)

co do pracy w Pl to masakra :wściekła/y: szczyt marzeń dostać pracę w zawodzie :wściekła/y: szukałam 1,5 roku pracy jakiej kolwiek żeby gdzieś się tylko zahaczyć i poszukać czegoś lepszego... do sklepu mnie nie chcieli przyjąć, bo mam studia i będę za dużo chcieć zarabiać :wściekła/y:

zouza dasz radę :tak:

ja zaraz lecę do dentysty z tym zębem, bo dalej boli :angry: może mnie przyjmie poza kolejką....

Dzien dobry :)
Lekarka mi odpisala :D
Mam oznaczyc progesteron w 21dc :) czyli jakies 7dpo

Aleee 21dc to 1 listopada
No jak nie urok ..
ale juz wiesz co robic, zawsze to krok do przodu
Hej

Ja dzis zaczynam nocki:/

Miss troche czytalam i trudno piec dni bede moerzyc temp po 4 godzinach snu...potem wracam na mierzenie o 4 rano, patrzylas na moj wykres? Temp caly czas praktyxznie utrzymujr sie na 36,5 jestem ciekawa czy po owulacji ona bedzie tak wysoko jak ostatnio?

Zouza ale czapa;/ no to oznacz sobie dzien wczesniej moze juz cos nakresli ?

Hana i jak test zrobiony?;-)

Zouza to podaj date kolejnej @ jak mowisz ze sie zaczela..wstane to ogarne liste;-)
Hej :)
czekam na meza z testem, ale ja wiem ze bedzie negatyw:tak:
Czesc Kobity:-)

Hana, wiem co robić dzięki Wam :tak:

Bo co prawda na wizycie gin powiedziała że jej sie te plamienia nie podobają ale zostawiła temat.
Dopiero w mailu nakreśliłam co i jak no i stwierdziła ze może lepiej to zbadać

ale jeszcze 3 tygodnie

mogłabym to przespać :-)

Jeszcze przyszła moja SUPER koleżanka do pracy (ja jestem na 7, ona na 8) .. ja siedze i dziobie żeby mieć wszystko z rana zrobione, milion maili pootwieranych, tabelki w excelu, praca jakaś w wordzie po części napisana a ona siada i duuuup, odłączyła mi listwe z prądem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

"Ah bo ja ciągle zapominam że Ty jesteś do niej podłączona" ...

:angry::angry::angry:

Mychunia oj wspolczuje dentysty ja sie go boje jak ognia:-( no trzymam kciuki by bylo bezbolesnie i szybko;-)

Hana &&&&&&

Melka19 trenuj trenuj;-) ja mam za pare dni plodne;-) jutro po wizycie bede wiedziec wiecej;-)
Niepuszczaj go..;-)

Zouza ale bym sie wsciekla!!!!!!!

ja juz chyba mam cos nie teges z beretem, cala noc snilo mi sie ze badalam śluz i caly cykl byl plodny, a potem ze mialam II kreski na ciazowym tescie ale w ciazy nie bylam z moim małżem tylko ze Stachurskim psychika mi siada :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry