reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Oj dziewczyny mi tez sie dzis nie chce... W robocie wzięłam sie z papierkowa robotę ;p

Hana kurczę, a robiłaś test tej samej firmy?

Anula88 kiedy teścik? ;D

Zouza ojoj ale humorek ;p ale to przez @, wiadome ;p &&& za kolejny cykl ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Wiecie .. bo jak mnie coś wk*rwia, to mówię że mnie wk*rwia, a nie że złowrogo szumią wierzby, albo duch mój gołą dupą na rozżarzone węgle usiadł ..
tylko jak jej powiem że mnie wk*rwia to zaś mi listwe wyłączy i ch** w bombki strzelił z xxx okienek które mam już otwarte i czekają na obrobienie _angry__by_CookiemagiK.gif

Załączniki

• _angry__by_CookiemagiK.gif
    _angry__by_CookiemagiK.gif
    1,8 KB · Wyświetleń: 83
Blair ja to raczej się wstrzymam ... robiłam w weekend o czułości 10 i nie z porannego ale nic ...wiec sie nie napalam ... chociaz cyc cos podsuwa do myślenia ... ale pewnie to co miesiac ;-)

Dokładnie ;) tylko u mnie temp dalej sobie kwiczy w dole, ale jak patrzyłam to jest identyczny jak w marcu, wtedy owu była 28dc. Dziwnie mnie ten jajnik prawy ciągnie... A co najlepsze szyjka juz wysoko, twardnieje i sie zamyka a sluz sie zmienia na bezpłodny, kremowy...

Krysiulek jak masz dzis owu to test Ci nie wyjdzie, mógł Ci wyjsć dzien lub dwa temu

Zouza pomoc moze sie zdarzyć raz w roku cykl bezowulacyjny i jest to całkowicie normalne ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry