reklama

Staraczki 2014 :)

witam ponownie-mam pytanko -na ile dni przed @ spada temperatura? u mnie 22 dc ,cykle mam 25 dniowe i tempka jak narazie taka sama 37:tak:tak bym chciała żeby @ nie przyszła,tylko my staralismy sie w sumie o dziewczynkę więc 2 dni przed owulacją bylo przytulanko:sorry2:

reklama
Dziuneczka mi czasem spadla dzien przed @ a czasem 3 dni przed.
Asiu jakos sie trzymam. Teraz mam nadzieje ze szybko wyjde bo tesknie za moim synkiem. Musze dac sobie troche czasu i bedzie dobrze. Widocznie tak mialo byc i tak los chcial.

ewelinka_shn , pierwsze 33 dni w roku płaci pracodawca, dopiero od 34 dnia L4 jesteś na "garnuszku" ZUS. Jedyne co to jakbyś teraz zachorowała i L4 możesz "ciągnąc" przez 180 dni nawet po wygaśnięciu stosunku pracy, a jak byś w trakcie zaszła w ciąże to możesz być na zasiłku chorobowym - jak są wskazania, ale już bez prawa do zasiłku macierzyńskiego. Aktualnie najlepszy "numer" jak byś mu mogła zrobić to zajść w ciąże w lutym nawet 28.02 mina przy wręczeniu pisma o przywróceniu bo ciąża...bezcenna. W razie pytań pisz, troszkę jestem zorientowaną ;-)

masakra miałam przyjść na 16:30, a przyjęła mnie dwie godziny później... zmarzłam, bo w poczekalni było bardzo zimno brr... jednego zęba mi zrobiła drugiego zrobi w przyszły piątek i zaś będę miała pół roku spokoju ;-)

dziuneczka, goska witacie :tak:

Olusia
nie nic nie znalazł....

mychunia to sie naczekalas... dobrze ze nie ucieklas hihihi :p ja ostatnio bylam rok temu z powodu bolacego juz zeba...a przy okazji zrobili tez dwa inne tak bolal ze juz musialam isc i wtedy to nawet sie nie balam tykko my s lalam zeby zrobili co tylko chca byleby przestal bolec... teraz tez by sie przydalo isc ns kontrole ale mi na to jakos ciągle brak czasu ;)

reklama
Dziuneczka my na poczatku tez staralismy sie na dziewczynke. Ale po kilku cyklach, ze tak sie brzydko wyraze byle co byle bylo zdrowe. Choc oczywiscie tobie zycze II kresek :-) A dziewczyny jak to jest u was, jak macie owu to jak czesto sie staracie przed i po?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry