reklama

Staraczki 2014 :)

Ja jak sie staralam to co drugi dzien caly cykl i po @ znowu tak samo:) o wczesniejsza ciaze starslismy sie 3 cykle. 1 i 2 celowalismy w owulacje i pudlo a za 3 razem co drugi dzien i sie udalo niestety z przykrym koncem ale ciaza byla...

reklama
Witajcie Dziewczynki! Już jestem! Jeeej, cały dzień poza domem. Rano praca na pierwsza zmiane a potem wprost na Uczelnie na ćwiczenia. Dopiero po 20. wrocilam do domu. Jestem padnięta.

Witam nowe Dziewczynki!

Asiu- Dziękuje Ci serdecznie Kochana,ze pamiętasz o mnie! Ptaszki przyniosły mi info o Twoim jajeczku! Super, zobaczysz, ze urośnie jak na drozdzach i nim się obejrzysz już będzie owu. Moja ginka z kliniki mowila mi,ze pęcherzyk rosnie średnio 2 mm dziennie, a peka jak jest wielkości mniej więcej ok. 22 mm, wiec łatwo możesz sobie policzyć Twoja przypuszczalna owulke :-D

Maluś- oby jutrzejsze mieszkanko okazało się tym dobrym wyborem i od jutra zaczniesz nowy lepszy etap w zyciu :tak:

Mligocka- działacie z Mężusiem? :-)

Gochson- aż mi łezka poleciała jak czytałam Twój wpis... A tak do końca wierzyłam w Twoja fasolke. Zycie jest okrutne :-(

Mychunia- ale byłas dzielna u tego dentysty! Jeszcze wizyta za tydzień i masz na dłuuugi czas spokoj z zębami ;-)

U mnie tyle Dziewczyn w grupie na Uczelni w ciąży, że az się na nie napatrzeć nie mogę :-(

Gabis - ja se strzelam w dniu pozytywnego testu owulacyjnego. Teraz raz strzelalismy, a właściwie to P. strzelał :-D

Mychunia - no to teraz, po wizycie, powinna być jakaś nagroda :-)

To ja się przywitam oficjalnie, choć pisałam tu już wcześniej (to ja pomyliłam testy owulacyjne z ciążowymi ;-). To od początku mam 4-letnia córkę - powstała w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek, a aktualnie przestałam zażywać tabletki 12.12, no i pierwszy cykl z owulacja dobiegł końca 28.01. Teraz startuje po raz 2-gi, poproszę o dopisanie na @ 26.02, z listy życzeń celuje na chłopca (troszkę poczytuje wątek o planowaniu płci) no i żeby się urodziła/ła jeszcze w 2014 wiec mam 2 cykle.

Ja to mogę mieć chłopca i dziewczynkę za jednym zamachem że tak powiem. A staramy się celować w owulkę ale w tym cyklu było tak zimno w domu że nawet się ''zbytnio nie postaraliśmy''. Jak zaczęłam mierzyć temp. co dziennie to stwierdzam że coś chyba jest nie tak. Wg kalendarza internetowego powinnam mieć 2 lutego a chyba miałam 29 stycznia:confused:

Ja tez chciałabym urodzic jeszcze w 2014 roku. Przedtem bardzo chciałam dziewczynkę a mój Adaś chłopca ; p a teraz to mi wszystko jedno byleby sie udało i było zdrowe :) bez względu na płeć będę kochać najmocniej na świecie.

Witam dziewczynki kochane :)
dzisiaj miałam caly dzień poza domem, najpierw pojechałam z Matim do koleżanki na plotki a potem do rodziców, wróciliśmy późno

Gochson, bardzo bardzo mi przykro :( tulę mocno, trzymaj się Kochana!!!!!!!!!!
Maluś, przepisz mnie prosze do poczekalni, nie wiem kiedy @ przybędzie. Trzymam kciuki ze mieszkanie, super jak się uda, odpoczniecie psychicznie :)

ja też mam nadzieję, że uda mi się jeszcze w tym roku :( Nieważna czy chłopiec czy dziewczynka, byle zdrowe i w tym roku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mi jest bez roznicy chlopiec dziewczynka nie gra roli, w sumie bliznieta tez moga byc. Ja poprostu chce juz dzidzie.

Anulka juz sie martwilam ze zamarzlas wczoraj ;-) dzieki za info policze sobie.

Bezdzietna jestem pewna ze ten rok bedzie udany w powyzszej kwestii. Mierz temp nadal.

Goska obys zakreseczkowala podwujnie :-)

Mychunia ja lubie stomatologa, mam bardzo delikatnego i spac mozna ;-)

Dzis juz mowie dobranoc bo padam. Emocje byly niezle. Doktorek mnie mega pocieszyl i mialam duzo energii na caly dzien. Cala juz zuzylam :-) przytulanko tez bylo
Jutro do pracy na caly dzien. Milego wieczorku.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry