reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
inzagata witaj :-)

ale mnie zatoki dziś bolą, już od rana na tabletkach :-(

U mnie zatoki się ciągną id ok 2 tygodni antybiotyk 10 dni teraz jestem na delikatnych lekach na bazie ziół i spreju do nosa, powiedziałam, ze staramy się o dzidziusia i nie chcę temu zaszkodzić.

Dziewczyny jestem po zabiegu. Przepiszcie mnie do poczekalni.

Przytulaski.
Szybko się regeneruj.

Wiesz co, pierwszy raz stosuje testy owulacyjne wiec dla pewnosci zaczelam ich uzywac zaraz po zakonczonym okresie. Wychodza kreski ale strasznie blade. Wczoraj juz byla w zasadzie mocna, powtorzylam test po 3 godzinach i znow bladzioch:O Nie mam boli owulacyjnych, sluzu ala bialko kurze tez nie wypatrzylam:O Niby sie nie przejmuje bo to pierwszy cykl staran i nie zakladalam ze juz tak hop-siup sie uda.. Ale ze kurcze nic nie wskazuje na owulacje, to juz jest lekko dolujace..

Oj testy owu z wieczornego moczu bo wtedy jest najwyższe stężenie hormonu luteizujacego.

Dziewczyny pytanie z innej beczki , jak dbacie o codzienną pielęgnacje waszej skóry na twarzy ? Ja mam z nią trochę kłopotu bo mam zmiany po trądziku, przebarwienia,piegi,jest tłusta .. Stosowałam już chyba wszystkiego żeby ją jakoś przywrócić do "normalności" ale słaby efekt..

Ja w tej sprawie byłam u dermatologa, zaproponowła badanie hormonów bo tu może być coś nie tak i zmianę drastyczną diety. Zakaz kawy rozpuszczalnej, cytrusy ograniczyć na maksa bo to teraz chemiowane zimą bardzo.
hej dziewczyny,czy mogę sie dołączyac do was? mam 33 lata i staram sie o czwartego maluszka:) mamy samych chlopcow:tak:,udanych i ślicznych:) marzy sie nam córka:zawstydzona/y: to dopiero pierwszy cykl starań więc za dużo sobie nie obiecuje,termin miesiaczki mam na 3-4 luty,mierze temperaturę codziennie i mam 37 i póki co nie spada,poza tym 2 razy częsciej chodze sikać i mam wiekszy apetyt ale oczywiście to nie musza byc objawy ciązy choć chciałabym.Testować będe dopiero jak @ nie przyjdzie:tak:

Witaj, no i powodzenia.

Dzięki kochane :-) będę szczęściara i mega happy jak tylko będzie wszystko ok i dzidzius będzie zdrowo rósł narazie się boję.wczorajsza beta to 41.2 czyli 3 tydz, wg ostatniej @3 tydz i 5 dni !trzymajcie mocno i nie puszczajcię ps pierszy blady cień wyszedł mi w 11 dniu. Po ovu:-)a w 10taki cień cięnia

Kciuki mocno zaciśnięte i oby się udało:tak:

ja sobie napisałam taką ściągę

badania:

FSH - 3-5 dc
ESTRIADOL - 12-14 dc
LH - 3-5 dc
PROGESTERON - ok 21 dc (po owu)
PROLAKTYNA - ok 21 dc
TSH
TESTOSTERON
FT3
FT4

Dołączyła bym tu przy estriadiolu i tsh ft3 ft4 jeszcze cholesterol. Mi przy tej kombinacji wyszło, ze moge mieć coś nie tak z tarczycą pomimo dobrego poziomu tsh. Wtedy cholesterol może być za wysoki a jego stosunek do tych hormonów może oznaczać zaburzenia pracy tarczycy a same te hormony mogą być cały czas w granicach normy. Ja po ok 3 latach leczenia biorę eutchyrox 75 i dopiero teraz czuję się dobrze a hormony cały czas były dobre.

Tak w ogóle to witam się w to wczesne przedpołudnie. Nadrobienie strat z całej doby zajęło troszkę, więc i tak nie wszystko dokładnie doczytałam.
test owu w końcu wczoraj wyszedł pozytywnie. sex przedwczoraj wieczorem i dzisiaj rano. Może któryś tam dotrze i da rade.
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Jołasia trzymam kciuki żeby któryś trafił na swoje miejsce :)

A ja się czuję jak na @ nie wiem czemu, jajnik mnie rwie, podbrzusze kluje i napięte. Może to od tego zimna i pogody.
My już w Lublinie, spróbuje dziś złapać lekarza mojego może będzie miał dyżur w szpitalu

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Widac ze weekend bo piszecie i piszecie :-)

Jolasia mi jeszcze nigdy test owu nie wyszedl. W tym miesiacu robie od wczoraj bo musze zaobserwowac o co chodzi wogole z tym badziewiem.

Anulka a ty jak sie czujesz ;-) wiesz o czym mowie. Bedziesz testowac przed terminem @ czy jestes cierpliwa.
Blair oby na fasolke.

Mam chwilke teraz akurat moja pani siedzi z keratynka wiec postanowilam nadrobic troche bo pewnie wieczoru zabraknie.

Gochson daj znac jak po obchodzie. Obys poszla do domku do syneczka.

Malus czekamy na relacje z mieszkanka ;-)

Ewelinka gdzie pracujesz?
Buziole!!

Dziewczyny - koniecznie badajcie tarczycę. Górna granica normy TSH to ok. 4,2. Ale to norma dla starszego mężczyzny! Dla kobiet starających się o dziecko lub w ciąży powinno być między 1 a 2, a wczoraj trafiłam nawet nawet na informację, że max 1,5. Warto sobie zbadać. Szczególnie, gdy przeszło się poronienie.

Asiu- ja póki co nawet nie myśle o testowaniu, bo choroba mnie totalnie wyczerpała, a jeszcze teraz patrze,ze od tego osłabienia opryszczke jeszcze dostałam! Ech... :wściekła/y: Asiu czy Ty jesteś fryzjerka? I piszesz cos o keratynie?? Kurde,bo ja mam kręcone wlosy z natury, a nie cierpie ich i odkad pamiętam codziennie je prostuje! Czy to prawda,ze keratyna je prostuje na jakiś czas?? Proszę powiedz mi, bo ja się wtedy zdecyduje na taki zabieg, żeby chociaż trochę odpocząć od codziennego prostowania!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry