Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
inzagata witaj :-)
ale mnie zatoki dziś bolą, już od rana na tabletkach :-(
Dziewczyny jestem po zabiegu. Przepiszcie mnie do poczekalni.
Wiesz co, pierwszy raz stosuje testy owulacyjne wiec dla pewnosci zaczelam ich uzywac zaraz po zakonczonym okresie. Wychodza kreski ale strasznie blade. Wczoraj juz byla w zasadzie mocna, powtorzylam test po 3 godzinach i znow bladzioch:O Nie mam boli owulacyjnych, sluzu ala bialko kurze tez nie wypatrzylam:O Niby sie nie przejmuje bo to pierwszy cykl staran i nie zakladalam ze juz tak hop-siup sie uda.. Ale ze kurcze nic nie wskazuje na owulacje, to juz jest lekko dolujace..
Dziewczyny pytanie z innej beczki , jak dbacie o codzienną pielęgnacje waszej skóry na twarzy ? Ja mam z nią trochę kłopotu bo mam zmiany po trądziku, przebarwienia,piegi,jest tłusta .. Stosowałam już chyba wszystkiego żeby ją jakoś przywrócić do "normalności" ale słaby efekt..
hej dziewczyny,czy mogę sie dołączyac do was? mam 33 lata i staram sie o czwartego maluszkamamy samych chlopcow
,udanych i ślicznych
marzy sie nam córka
to dopiero pierwszy cykl starań więc za dużo sobie nie obiecuje,termin miesiaczki mam na 3-4 luty,mierze temperaturę codziennie i mam 37 i póki co nie spada,poza tym 2 razy częsciej chodze sikać i mam wiekszy apetyt ale oczywiście to nie musza byc objawy ciązy choć chciałabym.Testować będe dopiero jak @ nie przyjdzie
![]()
Dzięki kochane :-) będę szczęściara i mega happy jak tylko będzie wszystko ok i dzidzius będzie zdrowo rósł narazie się boję.wczorajsza beta to 41.2 czyli 3 tydz, wg ostatniej @3 tydz i 5 dni !trzymajcie mocno i nie puszczajcię ps pierszy blady cień wyszedł mi w 11 dniu. Po ovu:-)a w 10taki cień cięnia

ja sobie napisałam taką ściągę
badania:
FSH - 3-5 dc
ESTRIADOL - 12-14 dc
LH - 3-5 dc
PROGESTERON - ok 21 dc (po owu)
PROLAKTYNA - ok 21 dc
TSH
TESTOSTERON
FT3
FT4
Asiu czy Ty jesteś fryzjerka? I piszesz cos o keratynie?? Kurde,bo ja mam kręcone wlosy z natury, a nie cierpie ich i odkad pamiętam codziennie je prostuje! Czy to prawda,ze keratyna je prostuje na jakiś czas?? Proszę powiedz mi, bo ja się wtedy zdecyduje na taki zabieg, żeby chociaż trochę odpocząć od codziennego prostowania!