reklama

Staraczki 2014 :)

Hej laski, Moniusia az sie poplakalam :( Boze, takie niewinne malenstwo :(
Jugoslawa-ja Barbie uwielbiam! Cudowne wspomnienie z dziecinstwa :)
Mela powiedziala dzis brzydkie slowo na k...oj, jest kara! Zeby 4-ltnie dziecko tak klnelo?! Masakra! Ale to widocznie od rodzicow sie uczy, bo ja prz dzieciach nie przeklinam.
Miss przytulam Cie mocno! To chyba podczas wojny mieli wiecej lekow, niz w tym pozal sie Boze szpitalu :(
Coraz gorzej sie czuje :(
Gdy wroce z pracy to zrobie pyzy z sosem myśliwskim i cebulka, o ile znow mnie nie zemdli.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki :*

Ja trochę pospałam :P dopiero będę jeść śniadanko ;-) mężu dziś też w pracy, biorę się za porządki dziś, gotuję pomidorówkę, a później rybka :)

Jugosława,
Z włoskami to odrost tylko, mam ciemny blond naturalnie, a farbuję się na jasny blond i chodzę na odrościk tylko ;) Obyś miała rację, że ze snami nie zawsze tak to jest :-) Oby, oby, bo boję się, że w ogóle nie będę się cieszyć tymi świętami... jak znowu nie wyszło to od razu biorę się za ćwiczenia, i dbanie o siebie, taki mam plan, żeby zająć się czymś kompletnieinnym.. ;) ojjj nieee, był bardzo duży :D ale mam mniejszy zamiennik :P

Lux,
takiej tragedii nie da się opisać, miała w sobie tyle życia..

apropo mdłości kochana może coś jest na rzeczy :D

Mississ, joooj, trzymaj się, szok :/

Tomek zgubil wczoraj telefon i najlepsze jest to, ze byl wylaczony caly czas, a rano dzwonilam i szedl sygnal a teraz jest wylaczony, jutro musimy jechac do plusa zablokowac karte i wziąć duplikat.

reklama
Witan

Ja niedawno wrocilam z pracy:/ niemam sily:/

Miss o ja pierdzielu!!!! Mega wspolczuje!!!:-(:-(:-(

Lux widzisz dziieci czasami podslysza i niezdaja sobie sprawy co to slowo oznacza...wiec trzeba wyjasnic...
Na waszym miejscu zadzwonilabym juz teraz i zablokowala karte a nie czekala do jutra....

Dzis 3 dzien od odstawienia dupka wiec jutro lub poniedzialek dostane @ i mam juz ten Infolic;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry