reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczęta :)

Mississ współczuję przeżyć i świąt w szpitalu, dobrze, że jak piszesz chociaż trochę znajomych masz to zawsze lżej :) Trzymaj się tam kochana! :)

Lux - uważaj na siebie! Zrób badania, i trochę odpocznij, może zwolnienie weź, chociaż wiadomo jak to przed świętami z odpoczynkiem....

Moniusia - życzę ci z całego serca prezenciku pięknego i ślę fluidki ciążowe ~~~~ :)))

Aschlee daaaaj gołąbka :P Kochana ty też postaraj się odpocząć trochę, zadbaj jak możesz o siebie :)) bo kto za nas kobietki to wszystko ogarnie :)

Julcia - to życzę szybkiego @ i kolejnego udanego cyklu :))

Ja właśnie przyniosłam choinkę i ubrałam bo jutro mamy wigilię strażacką i mam wiele innych planów i nie będzie kiedy a po niedzieli to już wcale :) od razu klimacik w domu poczułam :))

reklama
Kornelia to zapraszam na golabaski :tak: dzisiaj akurat robilam z sosem koperkowym ;)

Nom staram sie ogarnac teraz to wszystko zeby te dwa dni swiateczne w calosci poswiecic odpoczynkowi a jak to wyjdzie to sie okaze w praniu jak zawsze.
Jeszcze corka ostatnio nerwow doklada

Ostatnia edycja:
Witam

Ja juz w pracy, na stolowce wcinam sniadanko;-)

Kornelia to milego dnia;-)
No ja dzis w koncu bede choinke ubierac;-) wiec mam nadzieje ze poczuje ten klimat;-)

Aschlee no to zeby ci sie udalo to ogarnac;-)
Ja dzis w planach mam robic bigos i choinke ubrac, bo na wiecej czasu niebedzie bo jutro znow pobudka o 4 rano...

Miss kochana mam pytanie, jak niebralam regularnie 2 razy dziennie dupka ..to pomimo to dostane @ w tych niby 5 dniach?
Bo dzis 4 dzien, no mam nadzieje ze sie rozkreci i niebede musiala latac do lekarza jeszcze przed swietami...

Julia - z tym dupkiem to różnie organizmy reagują, ja np po pierwszym cyklu dostałam dokładnie po 3 dniach @ i był leciutki, 2dniowy bardziej takie plamienie, a potem w następnym cyklu dostałam w trakcie brania dupka @ raptem po 2 dniach chyba w 17 czy 18dc i to był normalny @, a potem wszystko odstawiłam bo się rozregulowało i to był szczęsliwy cykl :)

reklama
Jestem tak wściekła, że hej. Chłopak, u którego Tomek robi fuchy od wakacji w tym miesiącu oszukał go na 2 stowy. I w rezultacie zamiast 6 stow to dał mu 4. Ale spokojnie, dostanie za swoje. Chciał być podwykonawcą u mojego taty i prosił by gadać z moim tata, bo mój tata to sama branża i ma więcej zleceń. Niech palant zapomni, że mu coś z Tomkiem załatwimy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry