reklama

Staraczki 2014 :)

Hey kobietki ....
Witam się i ja ....

Lux trzymam kciuki za tescik ....

Jula ja to się tam nie znam,ale jak ma przyjść @-szon to niech to robi szybciutko ....
A ty w tym cyklu byłaś na monitoringu bo ja przeczyłam chyba ?

Miss dobrze że humorek lepszy,zalogowałam się na kompie i widzę że u ciebie już ponad 17tc .... wow ...kiedy to zleciało :szok:
Oby ci się tam wszystko poukładało w tym szpitalu tak żeby było git ... może jest jakaś szansa że na święta Cię wypuszczą ....

Aschlee ty sobie kochana zapodaj te badanka ... chyba zmęczenie materiału Cię dopadło ....

Weekend szybko mija ....wczoraj ogarnęłam ....potem młodego do babci odwieźliśmy a my po prezenty pojechaliśmy .... masakra jakaś ... teściowi kolekcję filmów kupiliśmy i nawigację bo sobie wymarzył .... młodemy dokupiłam bajkę "Jak wytresować Smoka 2 " bo w kinie byliśmy i się spodobało ....klocki lego już ma ... samolot .... a w poniedziałek planujemy telefon mu zakupić ....dzieciakom prezenty też zakupie w poniedziałek,bo męzu już ma urlop,wolne od szkoły to nie będę musiała gnać do domu .... a staremu co kupić to nie wiem ... chciałam kamerkę do nagrywania rajdów bo on w samochodowych uczestniczy .... przeprowadziłam śledztwo i krytykuję że taka,siaka .... to niech spada ,wybredny jest dziad jezeli chodzi o technikę i funkcję sprzętu ...grr... nie wiem chyba mu kupie karnet na siłownie i torbę .... bo teraz zaczoł ćwiczyć .... no i mi kupił prezent wczoraj ... perfumy ... tylko kuźwa drogie i mówiłam że nie chce już no ale uparł się .... prawie 400zł .....także nie wszystkie prezenty są ... jutro trza pobiegać .... bo czas leci ....
Dzisiaj po choinkę jedziemy .... będziemy ubierać ..... ogólnie to ja tych świąt nie czuje,nie chce mi się .... w wigilie pracuje do 14 .... to taakie wszystko będzie na łeb na szyję .... a to miesiąc trzeba w pracy zamknąć no i rok .... grr .... z papierów to się nie wygrzebie chyba ..... :cool2: dobrze że na wigilie nic nie muszę szykować .... bo kiedy .... idziemy do mojej babci a potem do teściów ....

Wczoraj byliśmy na urodzinach córki sąsiadki ....była laska która ma 35 lat i w ciąże zajść nie może już jest po 2 inseminacjach ...powiem wam że z zachowania widać że już ją "bije w czape" .... teraz chodzi do bioenergoterapeuty bo wyczytała że on uwolni jej jakąś złą energie .... psychika człowieka różnie reaguje ...... A tak wczoraj dużo dzieci było bo jubilatka 3 lata kończyła ....

Wiecie ,psa mam dość ...wywiozłam go do mojej matki w piatek .... obgryza meble .... zjadł listwę od paneli,ławę,łóżko i drzwi ...kuzde ma swoje zabawki od drewnianych po gumowe,kości .... a on meble wciąga .... nie wiem co zaradzić ... ktoś podpowiedział żeby octem wysmarować ale on nic sobie z tego nie robi ..... dewastuję wszystko .... no szok ....

reklama
Hej kobietki :-)
Maatko, ale wieje, u Was też? teraz padać też zaczęło.. ja dziś kontynuuję sprzątanko i na wieczór ubiorę choinkę, trzeba czymś zająć głowę.. ;)

kornelia, na pewno klimacik się zrobił, jeszcze z dzidzią w brzuszku :))

Lux, no to ja 3mam kciuki, od razu jutro dawaj znać jak wyszedł:)) czyli Ty w poniedziałek, a ja we wtorek, żeby chociaż jednej z nas się udało! :) Ehh spokojnie, ludzie to hieny;/

No i nie mam testu :( niedziela handlowa i cześć aptek zamknięta! Dopiero w środę będę w mieście. Szlag mnie zaraz trafi normalnie! Właśnie zjedlismy rybkę zapiekana w sosie śmietanowym plus talarki ziemniaczane i surówkę i za chwilę pekne.

Hej dziewczyny,

nie miałam dostępu do internetu przez weekend. Teraz musze was nadrobić :) Więc zaczynam :D

lux: jak sie dzisiaj czujesz? Może faktycznie anemia? Niezbyt fajnie wyszło z tym facetem co oszukał twojego :/ Ale jak mówisz, oliwa sprawiedliwa. &&&&&& zaciśnięte mam :) Patrzyłaś jeszcze te testy w sklepach? Czasem są w takich wielobranżowych i w marketach.

missiiss: kurde, współczuję, że na święta cię zostawiają. Z drugiej strony tak sobie myślę, że lepiej że będziesz pod opieką. Można narzekać, że to taki czy inny szpital, ale gdyby jednak coś się działo, to szybciej uzyskasz pomoc. Może się boją cię wypuścić...Ehh <przytul> Jak się czujesz? Dobrze wyszło z kuzynką i nowym gin :) Była już u ciebie?

julia: jak samopoczucie? @ przyszła? Ja mam dzisiaj 2 dzień po odstawieniu.

moniusia: eh każda z nas rozumie to co czujesz. Na to chyba nie ma rady :( Trzeba myśleć pozytywne nawet wtedy kiedy jest to trudne. &&&&&&& trzymam :):):) Choinka ubrana?

aschlee: jak samopoczucie? Może masz też anemię, stąd te zasłabnięcie?

anula: może jeszcze poczujesz atmosferę, a przynajmniej odpoczniesz trochę jak będzie trochę wolnego. Co do psa, to są takie preparaty odstraszające (dla kotów są na pewno), które pozwalają zapanować nad gryzieniem. Na koty działały, może i dla psów takie są.

U mnie klasyczny weekend przed świętami. Dużo latania, biegania i roboty. Czyli standard :)
Czekam z utęsknieniem na @, dzisiaj 27 dc (2 dni po odstawieniu dupka). Ja już chcę nowy cykl :D
Choinkę będę miała dopiero jutro lub we wtorek, więc świątecznie zrobi się chwilę przed wigilią.

Przyjemnego wieczoru kochane :)

Anula witaj kochana;-) to widze ze przygotowania pelna para u Ciebie;-)
Tak bylam na obserwacji i jajnik lewy dal du...py!!!
Ja mojemu kupilam pod choinke rejestrator , jedzi zawodowo to napewno ucieszy go taka rzecz;-)
Kurcze szkoda ze psinka taka niegrzeczna:/

A ja dzis z corka ubralam choinke;-) przemeblowanie zrobione ale niestety nie tak jakbym chciala bo duzo rzezy jeszcze nie skonczonych:/ no nic we wtorek mezu wroci bedzie konczyl;-)

Aschlee a co dzieje sie z corka?

Lux leee no szkoda:/ ale nic nie ucieknie;-) moze krecha bedzie tlusciejsza;-)

Miss jak sobie radzisz?

Jugoslawa a chodze ostatnio jak bomba zegarowa wrrr:/
@ no co ty chol...ry niema jeszcze:/
No ciekawe kiedy u Ciebie sie pojawi @... ja dooisuje sie do Ciebie o nowy cykl;-)

Ascjlee a nie testujesz???

Jugosława, no potem byłam w rossmannie, ale zapomniałam, że tam też mają testy i plułam se w brodę potem ze złości. No nic, za wtorek mam termin @ także może test okaże się zbędny, bo czuje, że wredna nadejdzie. Nie boli brzuch, ani plecy, pryszczy brak, ale takie klucia w pochwie zwiastujące @ już się pojawiły. Laski, raczej wątpię, by to anemia. Przepraszam, że nie odnoszę się do każdej, ale wolno mi chodzi net w tel i zanim dojde do napisania wiadomości to zapomnę co która pisała.

reklama
aschlee: anemia atakuje podstępnie, bo wystarczą małe odchylenia od norm w wynikach i już jest odczuwalna :/ Mam nadzieję, że przez święta odpoczniesz i to minie, bo może to po prostu stres i przemęczenie.

julia: no no no widzę, że prężnie działasz świąteczno - domowo :) Ehh u nas kobiet to hormony potrafią buzować :/ No ale nie ma na to rady...trzeba przeczekać. Ja mam nadzieję, że dostanę @ jutro a najpóźniej w środę.

lux: ano zdarza się zapomnieć :) Do wtorku w sumie mało czasu, więc w razie czego po prostu kupisz po terminie @ :) :) :)

U mnie pobolewanie podbrzusza i lekkie plamienia brunatne. Takie niby zwiastujące nadchodzący @. Piersi też mnie pobolewają. Chyba wezmę dzisiaj na noc nospę, żeby sobie rozkurczyć mięśnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry