reklama

Staraczki 2014 :)

przepraszam, że się nie odzywam, ale mały miał gorsze dni, a ostatni czas spędzam na ogarnianiu mieszkania i przygotowań do świąt :tak:

w sobotę z teściową robiliśmy cały dzień ciastka, mamy 11 rodzajów :-D

jutro jedziemy na szczepienie... już się boję :szok:

w wigilię od rana będziemy u teściów, bo ja robię pierogi, a do domu wracamy w 1 dzień świąt na wieczór :tak:

życzę wszystkim spokojnych, radosnych, szczęśliwych i rodzinnych świąt ;*

dziś w nocy mały przespał pierwszy raz w kawałku 4,5 h :szok: obudziliśmy się z mężem po 12 tak jak zawsze się mały budził, a on śpi... normalnie w szoku byliśmy :-) szkoda, że potem 3,5 h noszenia, tulenia itp dopiero po flaszce usnął. a z cyca mi mleko kapało i nie chciał :-(

choinki w tym roku nie będziemy mieć, bo nie mamy gdzie postawić :-(

ja się z Wami już pożegnam... życzę Wam aby w 2015 roku każda zobaczyła upragnione II kreseczki i szczęśliwie donosiła ciąże :-D jak ktoś zechce utrzymywać ze mną kontakt piszcie wiadomości na priv lub sms :tak:

reklama
Bigos gotowy, przestygł i będę go pakować w słoiki i gotować je. Zrobiłam też dziś karpia w occie :) jutro i w wigilię będę robić resztę. Na obiad były dziś frytki i rozmrozona grochówka. Od 6-ej rano boli mnie brzuch jakbym miała @ a zamiast tego mam dużo białego sluzu. No czekam dalej na rozwój sytuacji.

moniusia: skąd ja znam te zagrywki z wcześniejszym testem :) Hehehe tego chyba nie sposób ominąć :| Kochana jeśli nie ma @ jest jeszcze nadzieja. Poza tym te testy wiadomo jakie są. A jak się czujesz? Trzymam jeszcze &&&&&&, bo nic straconego :)

noelka: teraz chyba wszyscy zaganiani :D Ja też nie lubię się pakować...i to nie ważne gdzie się jedzie i na ile dni...hehe. Też miałam dzisiaj spakować prezenty, ale chyba mi nie wyjdzie ten plan :/ A gdzie jedziecie? Będziecie mieli śnieg? :)

aschlee: ja też dzisiaj zasypiam! O mamo!

jołasia: dzięki za życzenia. Wzajemnie miłych, zdrowych i radosnych Świąt.

mychunia: oj szczepienie to jest przeżycie :/ No ale trzeba to odbębnić. Kochana wzajemnie spokojnych, radosnych Świąt i najlepszego dla ciebie i rodzinki :) Widzę, że synuś już wpada w dobry rytm, super :) Trzymaj się :)

lux: mniam bigos mniam :) Za mną frytki z piekarnika chodzą już tyle czasu...hmmm chyba dzisiaj zrealiuje zachciankę kulinarną, bo chcę to jeszcze zrobić w tym roku :D No no zapowiada sie ciekawie ten twój śluz...&&&&& kochana :)

A u mnie jakby mniej plamienia. Powinnam dostać już @ bo brzuchol mam taki wysadzony jakbym była co najmniej w 8 miesiącu ciąży :) W sumie czytałam, że plamienia przed mogą się zdarzyć podczas cyklu bezowulacyjnego, a ten właśnie taki był, więc teoretycznie norma. Potwierdzę to jeszcze na usg za tydzień. Ja już chcę nowy cykl, nowe starania....zatęsknić już zdążyłam za tym stresem. Wiem, wiem, dziwne :)

U mnie pada od rana! Jest tak szaro i ciemno, że wcale nie widać, żeby dzień był dłuższy. Oczy na zapałki mam od rana bo nie idzie funkcjonować.

Jugoslawa jak tam pojawila sie @? Wspolczuje dyskomfortu:/

Moniusia przytulam:*

Noelka a gdzie wyjezdzacie na swieta?

Aschlee a ty nietestujesz jak jestes po terminie??
U nas tez teraz nadal leje:/ juz w domku jestem;-)

Jolasia rowniez tobie zycze zdrowych wesolych swiat;-)

myvhunia trzymaj sie kochana;-)

Ja dzis mam w planach ubrac choinke tesciom, i rozejrzec sie w prezentach i popakowac;-)

Ide sprobowac mojego bigosiku;-)

Jołasia, dziękuję i nawzajem. Tobie Mychunia również, zaglądaj tu czasem. Moniusia ja gdybym miała test to już bym go zrobiła więc nie dziwię Ci się. Jugosława-mamy ten sam dc :) mam biegunkę i coraz mocniejszy ból brzucha więc wypatruje @.

Jugosława, Ja nie mam nadziei, już mi się nie chce nawet wierzyć i mieć nadzieję :/ nie wierzę w to, że nie wyszła by blada kreska tym bardziej po 8 m-cach starań nagle by się pomylił test, nie wieeerzę w takie rzeczy i szczęśliwe historie, że niektórym tak się zdarzyło :) jak się nie udawało to i się nie uda teraz :) będę się teraz katować ćwiczeniami, dietą... :) i pozbywać się myśli o ciąży. Jedyne co mnie denerwuje to to, że badania mam w porządku (progesteron i prolaktynę będę znała 14 stycznia) choć pewnie będą dobre, jak dwa pozostałe i dalej nic nie będę wiedzieć, a nie wierzę w to, że po prostu się nie udaje :/ Cykle mam 28-30, to był 24 d.c., także nic jeszcze nie czuję na @, ale przylezie :))) Kochana życzę Ci, aby ten cykl starań był od razu tym szczęśliwym :)) U mnie też dziś masakra ciemno, też ledwo funkcjonuję...

Ciężko mi będzie Was zostawić, ale będę musiała, żeby się od tego odizolować :) jeszcze pobędę do durnej @ :*

Ostatnia edycja:
Miss super wieści! Moniusia, gdy w styczniu tego roku zaczęłam się odchudzać to zaszłam w ciążę :) dobry patent. Laski brzuch nadal boli, mam cały czas wrażenie, że zaraz dostanę @

reklama
Missiiss kochana super:) baaardzo sie ciesze ze jednak swieta spedzisz s domu.

Julia ja poczekam jeszcze chwile moze w wigile zatestuje.Zobacze...nie chce sobie swiat psuc ;)

Mam dosc dzisiejszego dnia ledwo do domu wrocilam i zas do szpitala corka ma 39.5 goraczki :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry