reklama

Staraczki 2014 :)

Julia nie najlepiej :(
Nie jestem za bardzo w stanie funkcjonowac normalnie oka nie zmruzylam w nocy.Zaraz jedziemy do lekarza

Jolasia ja tez Ci kochana kibicuje aby leki zaczely dzialac i w koncu sie udalo :tak:

Lux kochana kciuki za kolejny cykl

Jugoslawa no lekarz sam nie wiedzial co jej jest teraz juz do tego ma katar,bol gardla i kaszel jakby pluca miala wypluc.Ta cholerna goraczka wcale nie chce spadac w nocy majaczyla,plakala co troche...krotko mowiac tak kiepskiej nocy dawno nie bylo.

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee zdrówka dla córci! Trzymajcie się ciepło! :)

Julia łączę się w zakupowym bólu, też nie mam ochoty wytykać nosa z domu a samo sie nie zrobi, mężu w pracy na 24h dziś to nie mam kogo posłać :P

Lux - wredna @, a miało byc tak pięknie.... no to teraz magia nocy sylwestrowej niech zadziała &&&&&&&&&

Moniusia - &&&&& w końcu się uda :)

A u mnie mężu wyhaczył wczoraj pierwsze rozstępy, aaaaaa ja nie chce tak szybko :((( Dopiero 11tydz i jeszcze brzuch dobrze nie wylazł a tu już takie rzeczy.....:angry::no: wczoraj popiekłam ciasta u rodziców i teściów i tak mnie nogi i plecy bolały,a dziś robię sałatki u mamy :) i kończę sprzątanie i zakupy :) jak dobrze, że Moja fasolka jest taka twarda i nie muszę leżeć, bo normalnie nie mogłabym sobie wybaczyć, że nie dałam rady pomóc rodzicom w przygotowaniu do świąt :P

Witajcie dziewczyny:tak: ostatnio nie mam czasu tutaj zaglądać. Muszę się pochwalić, że piesek wyzdrowiał, więc jkestem bardzo szczęśliwa, ale pracy przed świetami jest mnóstwo, ledwo łapie oddech. Okresu który powinien przyjść 18 dalej nie mam,coś mi się znowu pomieszało, musze iść po nowym roku do lekarza. Wesołych Świąt dziewczynki i Samych II ;-)

Najgorszy ból miesiączkowy za mną. Było ostro :( jestem na lekach. Dziwię się, że dałam radę zrobić jedzenie. Sałatkę, kolejne ryby, barszcz i galart. Jutro będę robić z rana krokiety. Cieszę się, że na same Święta już mniej będzie ze mnie lecieć.

Ja wchodze teraz bo nie wiem jak bedzie pozniej z czasem

mikolaj przy choinka.gif napis2.gifmikolaj tamczy.gif

Pada śnieg, suną sanki,
jest renifer i bałwanki.
Śnieżki z nieba spadają,
życzenia zdrowych świąt składają.
Niech te święta będą wyjątkowe,
a prezenty odlotowe.

Wszystkim zycze zdrowych, spokojnych Swiat w milej rodzinnej atmosferze.Staraczkom zycze dwoch pieknych kresek na testach i nudnych 9 miesiecy, naszym ciezaroweczkom by maluszki pieknie rosly i bezproblemowych porodow a tym ktore maja juz Skarby przy sobie by zdrowo i pieknie rosly:tak:

Wesolych Swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• mikolaj przy choinka.gif
    mikolaj przy choinka.gif
    9,1 KB · Wyświetleń: 337
  • mikolaj tamczy.gif
    mikolaj tamczy.gif
    9 KB · Wyświetleń: 309
  • napis2.gif
    napis2.gif
    4,6 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,

lux:
no to widzę, że trochę z nas wchodzi z nadzieją w nowy rok :) Musimy wątek założyć. Fajnie, że właśnie nie na same świeta ta @. Moja chyba zaatakuje jutro :/

jołasia: zorganizowanie bardzo pomaga w życiu :) Mam nadzieję, że nowe leki zadziałają tak jak powinny i będzie fasolka.

julia: u mnie niby @ się zbliża, czuję to w kościach. Niech już przylezie! Bo będe musiała wizytę u gin przesuwać :P Ja się zastanawiam czy nie wziąć luteiny na wywołanie...daję jej jeszcze 1 dzień. Ciągle brunatno, ale nie czerwono u mnie :/ Jak tam zakupy?

moniusia: wiem co czujesz odnośnie tego gadania ludzi :/ Chyba każda z nas wie :/ Eh ludzie różnie podchodzą do tej tematyki. Ja też się zastanawiam czy nie powiedzieć, że się staramy, bo mnie to wkurza czasem. Ale znowu boję się tych pytań, że ile się staramy, czemu się nie udaje...i tak dalej. A takie problemy zawsze przyciągają ludzi...i nie tylko w dobrych zamiarach :/ Wsparcie męża masz kochana,a to bardzo dużo :) Fajnie :)

aschlee: o kurcze :/ Zdrówka życzę dla córci, mam nadzieję, że jej szybko przejdzie. Dzięki za życzenia, dla ciebie również wszystkiego najlepszego kochana :):):)

kornelia: ale masz spostrzegawczego chłopa :D heh no rozstępy to niestety ciemna strona stanu błogosławionego :( Masz jakiś olejek albo balsam? Widzę, że też szalejesz w kuchni :)

julka: mam nadzieję, że w święta sobie odpoczniesz :) Super, że piesio zdrowy :)

Kurde 29 dc...gdzie ta @!
Znowu coś mi się przestawiło chyba :/ Od kiedy jestem na lekach nie miałam cyklu dłuższego niż 29 dni :/
Mam nadzieję, że przyjdzie w końcu :/

Wszystkiego najlepszego dziewczyny!
Zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

Aschlee dziękuję i nawzajem Kochana :* Jugosława- no nowy rok musi być lepszy! Podjęłam decyzję, że jeśli w styczniu mi się nie uda zajść to pójdę zbadać prolaktynę i zobaczę jaki będzie wynik. Tsh niedawno badałam i mam w normie, nie wiem czy robić progesteron. Bo wiem, że gdyby był zły to bym nie miała @ w terminie i nie byłby tak obfite. Bo jeśli jest za niski to są planienia itd zamiast @ Ale nie znam się dokładnie.

reklama
Dobry wieczór :-)
Zrobiłam test jeszcze raz, znów nic, nic z tego raczej nie będzie w tym roku :-)

Chcę Wam życzyć wiadomo kogo.. :-) z całego serca :-) abyście w następne święta były wykończone nocnym płaczem maleństw, aż będziecie zasypiać przy stole wigilijnym, a co! ;-)

Razem z życzeniami żegnam się... :) muszę odpuścić na trochę myśli i czyny chyba też, dziś mam strasznego doła, pewnie jutro przejdzie w wirze przygotowań :)

Do napisania! :)) :** Wszystkiego co najpiękniejsze!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry