reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
My już jesteśmy u moich rodziców, niestety pada deszcz...

Missiiss, super, że wychodzisz do domu! :)

Dziewczyny, życzę Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt :) spełnienia marzeń, w szczegolności tego o 2 kreskach ;)

julia: nie piłam nigdy tego preparatu, więc z doświadczenia nie mogę poradzić. W necie wyczytałam, że 1 saszetka dziennie (czasem dziewczyny piły 2) i ponoć nie ma znaczenia w którym dniu cyklu się pije. Ja spytam swojego gin o ten suplement ale dopiero będę u niego po świętach :(

noelka: u mnie też pada :/

U mnie powoli brązowe plamienia przechodzą w różowe, więc liczę, że jutrzejszy dzień będę mogła uznać za 1 dzień nowego cyklu :)
Do napisania po świętach dziewczyny :)
Trzymajcie się kochane :)

Witajcie kochane :-)

Julia tak kochana serio serio dalam wypowiedzenie i na chwile obecna mimo prosby o przemyślenie mojej decyzji i powrot, bo niby „ze szkola beze mnie to już nie to samo” nie zmieniam decyzji, nie chce wracac do tego wariatkowa hehe. A teraz będę miala wieksza motywacje do szukania nowej pracy, to była decyzja pod wpływem impulsu, może i szalona, ale sluszna i teraz poswiece się całkowicie szukaniu nowej i odpoczne;-)

Jugoslawa oj tak kochana tam psychicznie siadałam, a kontakty z tymi co warto będę utrzymywac, najzabawniejsze, ze pierwsza osoba, która oprocz szefowej prosila bym wróciła był mój były hehe ;-)

Moniusia kochana szkoda, ze jedna kreska, ale wiesz co? Rok 2015 będzie nasz kurde mowie serio:tak:

Noeka udanego wyjazdu kochana, a wkurzyc to mnie wkurzyli nieziemsko iw pol godziny wypowiedzenie napisałam, popracowałam do konca dnia, pożegnałam się ze znajomymi, spakowałam i wyszlam, hehe szok dla szefowej:szok:

Mychunia dziękujemy kochana :* ucaluj swojego malego ksiecia:-)

Missiiss mordeczko Ty moja zaje..scie ze do domciu, świętujcie z rodzinka kochana :-)

Lux kciuki z kolejny cykl kochana;-)

Joasia i ja kibicuje Ci bardzo kochana, oby się udalo:tak:

Aschlee zdrowka dla corci kochana:tak:

Kornelia wspolczuje rozstępów, kochana oliwka dla dzieci i smaruj się codziennie i będzie git;-)

Julka bardzo się ciesze, ze piesio zdrowy, to jest magia swiat;-)

Julia wredna glupia @, ale kciuki za kolejny cykl kochana, 2015 będzie nasz;-)

Kochane malo mnie teraz, bo przygotowania do swiat mnie pochlaniaja, wczoraj skonczylam sprzatanie, dzis od rana gotowanie, jutro bede konczyc, wiec nie wiem czasem w co rece wkladac, ale narazie wszystko idzie z godnie z planem, no ale M chory ehhh, ale kuruje go czym moge, wiec moze na jutro postawie go na nogi. Naciagnelam sobie jakis miesien w udzie ;-)
Ciasta mam juz gotowe, bigos, barszcz, pierogi, pasztet, miesa, rybe w galareciem jutro reszta.

Kochane jutro nie wiem czy dam rade wpasc, wiec teraz Wam zycze pieknych, rodzinnych, radosnych swiat, wszystkim staraczkom zycze upragnionych dwoch kresek (pamietajcie kochane rok 2015 bedzie nasz), duzo owocnego seksu haha, a co nalezy sie nam :-D, abysmy zawsze mialy w sobie pogode ducha i odrobine szalenstwa:rofl2:, wszystkim z brzuszkami zycze spokojnych miesiecy, bezbolesnych porodow, a pote jak najwiecej przespanych nocy:-), a ty, ktore maja juz malenstwa przy sobie zycze, aby zdrowo rosly i dawaly ogromna radosc.
Rok 2015 bedzie nasz, ja zamierzam wycisnac z niego co sie da i szalec, cieszyc sie chwila i dorobic sie pieknego rosnacego brzuszka :-D, a te swieta swoja magia niech sprawia, abysmy wszystkie mialy usmiech na twarzy :-)

DancingSantaReindeer.gif

Hej

Aschlee
Zdrowka dla corci! Ja dzis sprobuje sie z moim zarejestrowac bo wyl pol wieczora wczoraj ze go uszko boli :-(

Julka
Super ze psiak wyzdrowial :-)

Julcia
Super ze @przyszla. Ja inofolic pilabym od 1dc. Bo w cyklu przed okresem zaczelam pare dni.

Jazza
Trzymaj sie tam i zycze znalezienia extra pracy w ktorej bwdziesz krolowala :-) :* a przede wszystkim bedziesz mega zadowolona!

Chcialam wam wszystkim zyczyc zdrowych wesolych rodzinnych swiat BŻ oraz szczesliwego, ba NAJSZCZESLIWSZEGO nowego roku:-D
Spelnienia wszystkich marzen!

:*:*:*:*

Dziewczęta moje kochane życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych, szczęśliwych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze :) Wszystkim starającym się pięknych II kreseczek jak najszybciej, brzuchatkom spokojnej ciąży i porodu, a mamusiom pociechy z dzieciaczków i samych najpiękniejszych chwil z nimi spędzonych :) Niech dzisiejszy Cud narodzin pomoże Wam utrzymać wiarę, że wszystko jest możliwe :) ten magiczny czas niech na każdą z Was ześle iskierkę nadziei na piękniejsze dni :-D

A tymczasem ja uciekam jeszcze robić stroik, przystroić światełkami koło domu z tatą i kończyć ostatnie porządki :) a potem czekać na pierwszą gwiazdkę *

Kochane to i ja zaliczam sie do staraczek w nowym roku.Nie chcialam nic mowic zrobilampare dni temu test wyszedl mocny bladzioch widoczny golym okiem ale za lekko nie moge miec i wredna, francowata @ odwiedzila mnie wczorajszego wieczora :(
Chcialam wkleic dopiero Foto pieknych dwoch kesek ale niestety nie rym razem :(
Wesolych Swiat

reklama
Wesołych Świat, dużo radości i spełnem wszystkich marzeń :* by przyszłe Święta były już z Makuszkami w brzuszkach lub ramionach :* Aschlee przykro mi :( dlatego ja boję się robić test przed terminem @.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry